2500-3000 TL PC önerisi

Aslında hepinize hak veriyorum ama şuan ki sistem performansı bana gayet yeterli oynadığım oyunları falanda göz önüne alınca yüksek ayarlarda bazılarını da orta ayarlarda akıcı oynayabiliyorum. Gecen haftalarda üniversitede kaldığımız evi taşırken bütün parçaları söküp kasayı öyle kendim taşıdım bir zarar gelmesin diye ama büyük bir hata yapmışım anakart pinine temas eden kullanma klavuzu pin yamutlmuş ve anakart kullanılmaz hale geldi sıfır bi kart alıcak bütçem yok sahibinden.com dan şuan ki anakartı aldım ve kargoyla göndermesini rica ettim arkadaştan , sorunu sıkıntısı olmadıgını soyledi resim attı pini güzelce korumasını ve hiç bişekilde temas olamaması gerektiğini anlattım ama kart geldiğinde 1 tane pini yamuktu buz kestim resmen arkadaslardan borc alıp aldıgım anakart da bozuk geldi diye düşündüm ama son bir umut yinede herseyi bagladım sistem acıldı. korkum şu ki baska bir işlemci taktığımda o yamuk pin yüzünden açılmaz ise benim için tam bir yıkım olur. Gerçi bi bilgisayarcıya sorduğumda düzeltilebilir oldugunu söyledi.Yamuk kırık seklinde değil hafif eğikmiş bende daha fazla uğrasmak istemiyorum baktıkça içim titriyor PC ye eğer satarsam sistemi , yamuk pini yaptırıp öyle teslim edeceğim. ve 2300 mü 1500 ne verirler bilmiyorum. ama bu PC deki parçaları satmadan 400tl max. cebimden cıkarabilirim oda kyk dan tabii ki yinede amd bi sisteme geçme konusunda bir şansım var mı acaba :D
 
R5 1600 artik 12nm ve R5 2600 le ayni performansi veriyor desem yanliş olmaz çok düsük fark var overclock ile daha iyi performans daha elde edebilirsin.
Yeni versiyonu ilk defa görüyorum. Benim bildiğim 14nm olan modeliydi. Ama yine de 1600 tavsiye etmem. 100 lira fark için her türlü 2600 tercihim ve tavsiyemdir.
 
2K'ya kadar yolu olduğunu düşünüyorum, bugün FX 6300+ R9 270 aldım 1.5K'ya.

@EmKayJee dostumun dediği gibi, 6. veya 7. Gen I5 ile güzel bir sistem haline gelir diye düşünüyorum, RAM takviyesi de ilaç gibi gelir.
AMD geçmek isterim derseniz 2.3K gibi fiyatlara ilan verebilirsin.
Hocam performans olarak memnun musunuz? Nasıl sizce?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı