2500-3000 TL Telefon Önerisi

Açıkcası her telefon modeline aşina değilim, daha doğrusu belli bir fiyat segmentinde ki hemen hemen her telefonu gidip bakma şansı buldum fakat bazılarını aklımda tutma gereği duymamışım, gerek ebatlarının çok büyük oluşu gerek fiyat olarak başka bir tanesinin ön plana çıkışıyla bazı telefonları tamamen görmezden gelmişim. Sanıyorum bu A2 de onlardan biri, gerçi şu an emin olamıyorum Mi A2, Mi Mix 2, Mi Max 2 birde bunların bazılarının Lite modelleri derken belli bir süre sonra kayış kopuyor.
Bence öncelikle gidip birçok telefonu yerinde görün, ebat ve görüntü olarak ne tarz bir şey istediğinizi belirledikten sonra bu özelliklere sahip fiyatı da göz önünde bulundurarak araştırma yapın. Kağıt üzerinde iyi gibi gelebilir ama telefon elinize geçtiğinde hüsran olma ihtimali olabilir. Mesela yanlış hatırlamıyorsam Mi Max 2 telefon mu tablet mi emin olamamıştım bir an.
Şöyle belirteyim, kağıt üzerindeki muhtemelen hiçbir zaman hissetmeyeceğimiz bir çok özelliğe boşu boşuna para veriyoruz, tavsiyelerle birilerinin bu ürünü övmesiyle vs vs derken o da olsun bu da olsun derken iş çığırından çıkıyor.
Ben, telefonum bozulduğu için A101 de bir süre önce 1200 TL olan Honor 9 Play telefonu alıp geçecektim,bulamayınca muadil birşeyler bakarım diyerek başladım, şu an Honor Play, Mi 8, Honor 10, Pocophone diye bakınıyorum ve her geçen gün meblağ artıyor.
Aslında 1750 TL ye Mate 10 Lite aldım, fakat kardeşimin telefona ihtiyacı vardı ben de bu telefonda Jireskop özelliği olmadığı için değiştirmeye karar verdim. Şu an karar vermedim ama her an başladığım yere dönüp benim bunlara ihtiyacım yok diyerek 1000-1200 TL civarı bir telefon alıp geçebilirim de.
 
@Zgrrs hocam aynı ikilem hatta üçlemde bende kalıyorum. Aldığın zaman bilgilendir benide :)
 
@Zgrrs hocam aynı ikilem hatta üçlemde bende kalıyorum. Aldığın zaman bilgilendir benide :)
Benim şu an Almanya' dan getirme gibi bir durumum söz konusu o yüzden buradaki fiyatların dışında bir araştırma aşamasına geçtim sayılır.
Ama A101 de yukarıda da belirttiğim telefon 200 TL zamla tekrar satılacak az önce afişini gördüm, yani 1400 TL ye. Gerçi bu fiyata çıkınca Redmi 5 Plus ile karşılaştırma ihtiyacı duyulabilir.
 
Ben sanırım Nokia 8 alacağım. F/P olarak en iyi ürün bu gibi. Sanada şimdiden hayırlı olsun.
 
Nokia 8 çok tavsiye edildiğini biliyorum, şimdi bir video izliyorum, General Mobile 9 Pro da o segment de Mi A2 ile birlikte tavsiye ediyorlar. Daha doğrusu fiyat baz alınınca almaya değecek telefonlar olarak değerlendiriyorlar.
 
Bende kaç haftadır karar veremedim. En son olarak Mİ MAX 3 almaya karar verdim. Benim için hız, şarj, depolama ve ekran boyutu önemli ve Mİ MAX 3 bunu gayet karşılıyor. Oyun, video, sosyal medya ağırlıklı kullananlara tavsiye ederim. Tabi 6.9 İnç olması taşınabilirliği kısıtlıyor ama büyük ekranda video izleme keyfi, oyun oynama keyfi bir ayrı oluyor :)
 
Bence Lg den şaşma derim. Yeni G6 ve v30+ modelleri şuan ki amiral gemileriyle kapışacak düzeyde. Hem kamera hemde işlemci bakımından seni fazlasıyla tatmin edecek bir telefon. grafik birimi olarak adreno 540 (honor play in sahip olduğu Mali-G72 MP12 den iyi), işlemci konusunda snapdragon 835 var ki bu samsung un note 8 modellerinde (4750 tl) var. Ben sana herkesten farklı olarak sana bunu söyledim umarım seçeneklerin arasına v30+ da koyarsın. İstersen sende özelliklerine bakabilirsin.
LG V30+ Akıllı Telefon | LG Electronics TR
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı