2500 TL 165 Hz monitör önerisi

vnd3

Hectopat
Katılım
16 Aralık 2019
Mesajlar
924
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bölge Yöneticisi
Arkadaşıma bir monitör alacağız. 2500 liraya kadar bütçemiz var. 2500 TL'nin ne kadar altında olursa o kadar iyi olur. Önceliğimiz 165 Hz ve 1 ms olması. FPS oyunları için tercih ediyoruz. Panel tartışmasına girmeden tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu bütçede VA/TN panel önceliklidir. Film-dizi için TV mevcut. O nedenle IPS düşünmüyoruz.
Şu an aklımızda 2 model mevcut. Sizin önerilerinizi de artıları ve eksileriyle birlikte bekliyorum. Pazartesi günü sipariş vereceğiz.


 
Monster'ın aryanda monitörleri vavar 240 Hz 2500TL. https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-monitoru/aryond-a27-v1-1/

Bunun haricinde:



Bu ürünlere de göz atabilirsiniz.
 
Ben olsaydım ASUS olanı alırdım. Hem daha ucuz hem de Vatan'da satılıyor. Vatan'dan monitör almak daha mantıklı olur çünkü Ölü Pixel testi yapabiliyorsunuz. :)
Biz de öyle düşündük test için. Malum monitörlerde ölü piksek çıkma oranı bir hayli yüksek. O nedenle mağazada test edip almak kargoyla uğraşmamak açısından avantajlı.
Bence, Vatan Bilgisayar'daki daha iyi bir tercih olur.
Teşekkürler. Biz de sıcak bakıyoruz.
Şu ASUS güzelmiş onu alabilirsin.
Almayı düşünüyoruz. Şu an için en iyi tercih gibi duruyor.
IPS monitörden başka monitör alma 144 olsun ama IPS olsun. Araştır neden IPS diyorum anlarsın. Asus tavsiye ederim.
Paneller hakkında bir hayli bilgi sahibiyim o nedenle araştırmama gerek yok. Sadece FPS oyunu için tercih edeceğiz o nedenle bu bütçedeki IPS teknolojisi gerekli performansı bizim için göstermeyecektir.
O bütçeye Monster markasının yeni çıkardığı 240Hz monitörü var linki bırakayım: Monster Aryond A27 V1.1 Gaming Monitör. Şüpheniz olmasın panel olarak Samsung kullanıyorlar ayrıca 1080p olmasına rağmen görüntü bozukluğu yok.
Evet bu monitörü incelemiştir. Monster ile iletişime geçtim. Yakın tarihte stoklara girerse bunu almayı düşünüyoruz. Aksi halde Asus'a yöneleceğiz.
Monster'ın aryanda monitörleri vavar 240 Hz 2500TL. https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-monitoru/aryond-a27-v1-1/

Bunun haricinde:



Bu ürünlere de göz atabilirsiniz.

Hocam Asus olan modelin VG27VQ modelini kullanıyorum. 24VQ olan modeli 144HZ 1MS VA panel özellikleri var. İsterseniz onu da inceleyebilirsiniz.
İnceledim. Modeller arasında paylaşmış olduğum Asus bir adım öne çıkıyor gibi geldi. O modele şu an daha yakınız.
VG248QG yi kullanıyorum, eğer TN sizin için sorun değilse gayet iyi bir cihaz açıkçası.
TN bizim için sorun teşkil etmiyor. Performans şu an her şeyden önde geldiği için paylaşmış olduğum Asus modelini tercih etmeye yakınız.
 

Geri
Yukarı