Biz de öyle düşündük test için. Malum monitörlerde ölü piksek çıkma oranı bir hayli yüksek. O nedenle mağazada test edip almak kargoyla uğraşmamak açısından avantajlı.
Teşekkürler. Biz de sıcak bakıyoruz.
Almayı düşünüyoruz. Şu an için en iyi tercih gibi duruyor.
Paneller hakkında bir hayli bilgi sahibiyim o nedenle araştırmama gerek yok. Sadece FPS oyunu için tercih edeceğiz o nedenle bu bütçedeki IPS teknolojisi gerekli performansı bizim için göstermeyecektir.
Evet bu monitörü incelemiştir. Monster ile iletişime geçtim. Yakın tarihte stoklara girerse bunu almayı düşünüyoruz. Aksi halde ASUS'a yöneleceğiz.
İnceledim. Modeller arasında paylaşmış olduğum ASUS bir adım öne çıkıyor gibi geldi. O modele şu an daha yakınız.
TN bizim için sorun teşkil etmiyor. Performans şu an her şeyden önde geldiği için paylaşmış olduğum ASUS modelini tercih etmeye yakınız.
FPS oyunu nedir ben bilmiyorum. Ayrıca IPS buna uymaz fikrine nasıl kapıldınız onu da bilmiyorum. Bende MSI G241 var IPS panel Gaming ve FPS seçenekleri mevcut. Monitör ayarlarından seçebiliyorsunuz.
Yanlış panel bilgilerine sahipsiniz bence. IPS ve MSI en iyisidir. Daha ucuz diyorsanız ASUS iyi seçim olacaktır. Parasına bakmam derseniz MSI optik tercih edin derim.
Op Bilişim'den yani Recep Baltaş'ın da beraber olduğu siteden toplama PC aldım çok memnun kaldım özellikle fiyatları mükemmeldi ayrıca ambalaj ve gönderim gayet güzeldi. Bence QP Bilişim'den alın derim.
Ayrıca benim RAM'lar hakkında bazı sorularım vardı ardım çok yardımcı oldular sizde telefon açıp yardım alabilirsiniz. Gayet uzman bir kadrosu var.
Size tek tavsiyem Curved monitör almak gibi bir hataya düşmeyin. Film izlerken biraz uzaktan bakmak istiyorsunuz mesafeyi biraz açınca her şey yamuk görünüyor.
Son düzenleme: