2500 TL 750Ti - i5 4460 Sistem Toplama

750Ti.jpg 2500 TL  GTX960 4GB.jpg

Sizce hangisi ?
Anakarttan kısıp GTX960 koymakmı, yoksa anakartı düzgün alıp 750Ti alıp, ileride ekran kartını değiştirmek mi ?

@serkansgp

O sistem hiç olmamış hocam. Buyurun.
Eki Görüntüle 116996
Hocam bu sistem gayet güzel alacak olursan ileride R9 390 gibi bir ekran kartı alırsın birbirine bağlayıp kullanırsın çok daha performanslı olur bu sistem gayet güzel bir sistem almayı düşündüğüm bir sistem ve R9 380 4GB almanı tavsiye ediyorum.

Eki Görüntüle 117253 Eki Görüntüle 117254

Sizce hangisi ?
Anakarttan kısıp GTX960 koymakmı, yoksa anakartı düzgün alıp 750Ti alıp, ileride ekran kartını değiştirmek mi ?

@serkansgp

Valla dostum ne deyim ki şimdi ben işlemci ve anakarta önem veren biriyim. Sistemi upgrade yaptıran bu ikisidir. Ddr3 sistem topladığın için upgrade olayı pek önemli olmuyor çünkü artık yeni teknoloji ddr4 olacak. 1-2 yıl içinde ddr3ler pek para etmez. 2133 mhz değeri en düşük değer olacak. İkisi de senin için önemli olur. Her iki sistem içinde kaliteli bileşenler barındırıyor. Gtx960 ı alırsan ileride sadece bir 8 gb ram alırsın. 750ti li sistem de iyi bu ekran kartı seni uzun süre orta ayarda her oyunu açar. Üst düzey oyun istiyorsan hani her oyunu 1080p ya da 60p gibi bir takıntın varsa ekran kartı önemli olur o zaman gtx 960 alınır. Şunu unutma alacağın her sistem şu an elinde olandan iyi olacağından sorun olmaz yani. Kararsızlık her türlü olur :) Tam bir şey almak istersin biraz daha iyi olsun falan şüphesi bitmez. :) İşlemcin iyi. Gtx960ı al ileride 8 gb ram daha aldın mı bu seni götürür 2-3 yıl. Tabi tekrar diyorum şöyle 700-1000 tl daha ekleme yapabilirsen skylake ddr4 sistem toplaman her türlü daha iyi olacaktır senin için.

Bugün Sakarya Vatan Bilgisayar'dan topladım sistemi. Hepinize fikirleriniz için teşekkür ederim çok yardımcı oldu.

İşlemci : Intel Core i5 4460
Anakart : Gigabyte H97-HD3 1150 Soket ATX
Ekran Kartı : Evga GTX960 2GB
Ram : CORSAIR Vengeance 2x4 1600Mhz
HDD : WD 1 TB Blue
Kasa : Zalman Z3 Plus
PSU : 650W Thermaltake 80+ Bronze
Pioner DVD-RW

Toplam Fiyat : 2750 TL

Kablolamayı çok güzel yaptılar, kasanın içerisinde kablo yok tamamı arka kapakta kaldı.

Hepinize tekrardan teşekkür ederim. Zalman Z3 konusunda da kimse tereddüt etmesin, bu kadar güzel ve uygun bir kasa bulunması imkansız gibi bir şey.

Bugün Sakarya Vatan Bilgisayar'dan topladım sistemi. Hepinize fikirleriniz için teşekkür ederim çok yardımcı oldu.

İşlemci : Intel Core i5 4460
Anakart : Gigabyte H97-HD3 1150 Soket ATX
Ekran Kartı : Evga GTX960 2GB
Ram : CORSAIR Vengeance 2x4 1600Mhz
HDD : WD 1 TB Blue
Kasa : Zalman Z3 Plus
PSU : 650W Thermaltake 80+ Bronze
Pioner DVD-RW

Toplam Fiyat : 2750 TL

Kablolamayı çok güzel yaptılar, kasanın içerisinde kablo yok tamamı arka kapakta kaldı.

Hepinize tekrardan teşekkür ederim. Zalman Z3 konusunda da kimse tereddüt etmesin, bu kadar güzel ve uygun bir kasa bulunması imkansız gibi bir şey.

Hayırlı uğurlu olsun dostum..
güle güle kullan..
iyi oyunlar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı