2500 TL altı klavye önerisi

Bütçe
2500
Sanırsam seçimimi ASUS ROG STRIX Scope RX'ten yana kullanacağım.

XPG Summoner da iyi bir seçenek gibi görünüyor, bütçeniz az ise ona yönelebilirsiniz.
(Daha sonra bu konuya göz atacaklar için yazdım.)
Scope için bir uyarıda bulunayım: Sonrasında keycaps değişikliğinde bulunmak isterseniz ctrl ve space tuşları standartların dışında ölçülerde yapıldığı için bulamıyorsunuz. Tuşlar ABS plastik olduğu için silinme olması durumunda yedeğini bulmak da işkence (RX'te PBT plastikmiş, modifikasyon için geçerli yalnızca), bilginiz olsun.

Scope için bir uyarıda bulunayım: Sonrasında keycaps değişikliğinde bulunmak isterseniz ctrl ve space tuşları standartların dışında ölçülerde yapıldığı için bulamıyorsunuz. Tuşlar ABS plastik olduğu için silinme olması durumunda yedeğini bulmak da işkence (RX'te PBT plastikmiş, modifikasyon için geçerli yalnızca), bilginiz olsun.
Peki bu fiyat bandında klavye öneriniz var mı ?
Bugün çok meşgul olduğum için klavyeyi araştıramamıştım da tuşların silinmesi durumunda yenisinin zor bulunması büyük bir eksi gibi duruyor.

Peki bu fiyat bandında klavye öneriniz var mı ?
Bugün çok meşgul olduğum için klavyeyi araştıramamıştım da tuşların silinmesi durumunda yenisinin zor bulunması büyük bir eksi gibi duruyor.
Bütçe Apex Pro TKL'ye yetiyor mu?

Yetiyorsa ve mağaza olan bir şehirde yaşıyorsanız kesinlikle böyle bir fırsatı kaçırmayın.
İstanbul ya da Ankara'daysanız bunu alın. Değilseniz Banggood'un indirimlerini takip ederek Türkiye'de olmayan güzel modellerden birini yakalayabilirsiniz.

İstanbul ya da Ankara'daysanız bunu alın. Değilseniz Banggood'un indirimlerini takip ederek Türkiye'de olmayan güzel modellerden birini yakalayabilirsiniz.
İtopya yüzünden mi sadece İstanbul ve Ankarada yaşıyorsam Apex Pro'yu öneriyorsunuz.
İtopya gerçekten bu kadar kötü mü?
NumPad aradığım özelliklerden birisi olmasına rağmen Apex Pro hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim.

İtopya yüzünden mi sadece İstanbul ve Ankarada yaşıyorsam Apex Pro'yu öneriyorsunuz.
NumPad aradığım özelliklerden birisi olmasına rağmen Apex Pro hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim.
Kötülüğünden değil o fiyattan yalnızca mağazalardan satın alabiliyorsunuz, internet alışverişine kapalı ürün.
Screenshot_26.png

Sitede satışı yok yalnızca mağazada. Omnipoint switch bulunuyor üründe. Sesi Red'den daha az ve daha tok. Asıl özelliği ise aktifleşeceği noktayı belirlemek. Mesela 3.7 mm basınca yavaş koşarken 5 mm basınca hızlı koşabilir oyun karakteriniz. Böyle bir şey ayarlama şansınız var. Onun dışında direkt olarak istediğiniz bir aktifleşeceği noktayı seçebilirsiniz.

Ek olarak klavyede sadece harflerde Omnipoint switchler var. ESC ve F ve FN tuşları gibi tuşlarda Red switch bulunuyor.

O halde yakın bir tarihte mağaza olan şehirlerden birine gidersem muhakkak alırım bu klavyeyi fakat pek zannetmiyorum öyle bir şey olacağını.

O halde yakın bir tarihte mağaza olan şehirlerden birine gidersem muhakkak alırım bu klavyeyi fakat pek zannetmiyorum öyle bir şey olacağını.

İndirim sürekli bitiyor ve yeniden başlıyor. Bu son indirim olabilir. Ben kaptım bile. Scope RX de bakabilirsiniz bu bütçede.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı