2500 TL bütçeye Xbox mı PC mi almalıyım?

son_goku

Kilopat
Katılım
23 Temmuz 2012
Mesajlar
4.981
Makaleler
12
Yer
İzmit
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sistemim oyun sistemi, özellikleri de gayet iyi. Kısaca i5 4430, 12 GB RAM, GTX 550 Ti ben bu sistemimi satmayı düşünüyorum. Eğer satabilirsem yeni bir sistem toplayacağım. Birde şöyle bir ikinci fikrim var bilgisayarı satıp Xbox almayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Xbox mı almalıyım yoksa iyi bir PC ile devam mı etmeliyim? Çok iyi bir bilgisayar olmalı. Ben zaten Lise 2’de Programlama dersleri vs. görüyorum. Bu yüzden bilgisayarımın i7 PC olmasını istiyorum. Aynı zamanda oyun oynanacak bi’ sistem olmalı. Nasıl bir sistem yapmalıyım? Bütçem 1.800-2.500 ₺ arası.
 
Şimdi diyorsun ki elimde Haswell bir PC var. Ama Xbox alsam mı. Ama 2500 TL de param var. Ama bir de yeni PC toplasam mı… Aldığın PC’ye bakıyorum, dengesiz bir konfigürasyonu var. 12 GB RAM’e 550 Ti hiç olmamış. Bu sisteme iyi bir ekran kartı al ve yoluna devam et. Xbox ile kod yazamazsın.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı