2500 TL DSLR Tavsiyesi

60D Çok iyi fotoğraf ve Video çekiyor, bence alınabilecek en iyi cihazlardan 1 tanesi.

Ben de elime para geçerse almayı düşünüyorum DSLR, ya 60D ya da D7000 alacağım.
 
Bunların hepsi iyi makineler. Canon da Nikon da bu konuda kendini ispatlamış markalar. İki marka arasında seçim biraz kişisel zevke bakıyor aslında. Kimilerine Canon'un çektiği fotoğraflar hoş gelir kimisine Nikon'un çektiği fotoğraflar. Ben de benzer bir seçimi 600D ile 5100 arasında yapmak zorunda kalmıştım. İkisi de iyi makine.
 
Marka değilde model seçerseniz daha iyi olur. Sizin isteğinizi sony alpha 65 karşılayacaktır diye umuyorum. Sony şuanda çok iyi yerlerde ama pazar payı düşük olduğundan satış görevlisi bile önce canon ve nikonu önermekte halbuki canon veya nikon gibi köklü bir şirket olan konica minolta'yı satın alarak bu işe gönül veren bir şirkettir. Önermiş olduğum makinayı elinize ilk alıp incelediğinizde sizde anlayacaksınız demek istediğimi.
 
Sony'nin elektronik vizörlü modelleri pek önerilmiyor açıkçası. Sony'lerde çekilen fotoğraflar gerçekten uzak oluyor. Kırmızı bir şeyi çekiyorsun pembe çıkıyor. Ekranda güzel gözüküyor bilgisayara atıyorsun alakasız çıkıyor. Sony yenilikçi bir marka onu herkes kabul ediyor fakat renk konusu ciddi bir sıkıntı. O yüzden A65 almaktan vazgeçmiştim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı