yigitmaster
Decapat
10-15 FPS fark eder RTX 2060 çok daha performanslı.
Değermi sizce.
10-15 FPS fark eder RTX 2060 çok daha performanslı.
Size önerim 3400TL'ye RTX 2060 SUPER almanız evet bütçenin baya üstüne çıkıyor ama bence NVIDIA tarafındaki en F/P ekran kartı bu.Aslında belki bütçemi biraz artırıp alabilirim aralarında çok fark var mı ve hangisini daha uzun kullanırım.
AAA oyunlar oynuyorsanız ultra ayarlarda ve RTX teknolojisi için kesinlikle değer.Değermi sizce.
1660Ti ile arasında çok fark var. İzmir'de isen 2800'e sıfır Kapalı Kutu elden verebilirim.Aslında belki bütçemi biraz artırıp alabilirim aralarında çok fark var mı ve hangisini daha uzun kullanırım.
Maalesef1660Ti ile arasında çok fark var. İzmir'de isen 2800'e sıfır Kapalı Kutu elden verebilirim.
Başka illere havale yapıyorum, akfurkan11@gmail.com mailim istersen yazarsın.Maalesef
Başka pc parçaların da var mı böyle ihtiyaç zamanı yazsam sana?Başka illere havale yapıyorum, akfurkan11@gmail.com mailim istersen yazarsın.
Ara ara çıkıyor bazı parçalar, şuan 2070S ve 2060 var elimde sen yazarsın lazım birşey olduğunda, ayarlarız.Başka pc parçaların da var mı böyle ihtiyaç zamanı yazsam sana?
Uzun ömürlü ekran kartı arıyorum.
Rica ediyorum AMD önermeyin.
Ara ara çıkıyor bazı parçalar, şuan 2070S ve 2060 var elimde sen yazarsın lazım birşey olduğunda, ayarlarız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.