O zaman fiyat yükseliyor hocam...Anakartı B150M BAZOOK almanı HDD' yi ise WD BLUE 1TB 7200RPM almanı öneririm. Ekran kartını ise MSI yada Asus arasından ucuz olanını alabilirsin.
O zaman fiyat yükseliyor hocam...Anakartı B150M BAZOOK almanı HDD' yi ise WD BLUE 1TB 7200RPM almanı öneririm. Ekran kartını ise MSI yada Asus arasından ucuz olanını alabilirsin.
Zaten ramı tek modül alacağımdan daha sonradan 1 tane daha ekleme fırsatım olacak. HDD'yi değiştirebilirim, 50 tl vermeme değicekse veririm ama çok işe yarar bir şey göremedim başka...Anakart 50tl daha fazla HDD' ni fiyatı aynı. Ekran kartını ucuz olanını alırsan farkı kapatabilirsin.
Üstte link yeri var. Link koyacağın yeri mouse ile sürükleyerek link butonuna basıp yapabilirsin. Ha bu arada üstteki yerlerin üstüne gelirsen isimler yazıyor.@Demir09 konuyu dağıtıyorum kusura bakma ama bu ürün ile bu ürünün derken nasıl oraya link koydun?
Sistem bütçeye göre çok iyi olmuş. İstersen monitörü ucuzlatabilirsin. Mesela Vatan Bilgisayar'daki Casper'ın 299Tl fiyatındaki indirimde olan monitörü alabilirsin. Belki artan paraya bileşenleri yükseltebilirsin.
Casper ve monitör. ASUS gaming öneriyoruz biz adama rahat etsin diye sen gidip ne öneriyorsun. Azıcık dikkatli olun adam alacak Casper monitörü öküz gibi ghosting sorunu olacak. Gaming monitörü boşa ekletmedik o sisteme herhalde.@Demir09 konuyu dağıtıyorum kusura bakma ama bu ürün ile bu ürünün derken nasıl oraya link koydun?
Sistem bütçeye göre çok iyi olmuş. İstersen monitörü ucuzlatabilirsin. Mesela Vatan Bilgisayar'daki Casper'ın 299Tl fiyatındaki indirimde olan monitörü alabilirsin. Belki artan paraya bileşenleri yükseltebilirsin.
Anakartı değiştirmelisiniz.Sistemin son hali bu arkadaşlar (söyleyeceğiniz bir şey varsa hemen söylerseniz sevinirim, sistemi bugün topluyorum):
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.