2500 TL Intel i3 6100 GTX 950 Sistem Toplama

Anakart 50tl daha fazla HDD' ni fiyatı aynı. Ekran kartını ucuz olanını alırsan farkı kapatabilirsin.
Zaten ramı tek modül alacağımdan daha sonradan 1 tane daha ekleme fırsatım olacak. HDD'yi değiştirebilirim, 50 tl vermeme değicekse veririm ama çok işe yarar bir şey göremedim başka...

Edit: Bu arada PRO-VD 180 tl iken diğer anakart 330 tl

Sisteme aman aman bir yükseltme overclock ve benzeri pek bir şey yapmayacaksanız ana kart çok da bir fark yapmayacaktır. Bu arada sistem gayet iyi olmuş şimdiden hayırlı olsun.

@Demir09 konuyu dağıtıyorum kusura bakma ama bu ürün ile bu ürünün derken nasıl oraya link koydun?

Sistem bütçeye göre çok iyi olmuş. İstersen monitörü ucuzlatabilirsin. Mesela Vatan Bilgisayar'daki Casper'ın 299Tl fiyatındaki indirimde olan monitörü alabilirsin. Belki artan paraya bileşenleri yükseltebilirsin.

@Demir09 konuyu dağıtıyorum kusura bakma ama bu ürün ile bu ürünün derken nasıl oraya link koydun?

Sistem bütçeye göre çok iyi olmuş. İstersen monitörü ucuzlatabilirsin. Mesela Vatan Bilgisayar'daki Casper'ın 299Tl fiyatındaki indirimde olan monitörü alabilirsin. Belki artan paraya bileşenleri yükseltebilirsin.
Üstte link yeri var. Link koyacağın yeri mouse ile sürükleyerek link butonuna basıp yapabilirsin. Ha bu arada üstteki yerlerin üstüne gelirsen isimler yazıyor.

Casper ve monitör. ASUS gaming öneriyoruz biz adama rahat etsin diye sen gidip ne öneriyorsun. Azıcık dikkatli olun adam alacak Casper monitörü öküz gibi ghosting sorunu olacak. Gaming monitörü boşa ekletmedik o sisteme herhalde.

Sistemin son hali bu arkadaşlar (söyleyeceğiniz bir şey varsa hemen söylerseniz sevinirim, sistemi bugün topluyorum):

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    26,8 KB · Görüntüleme: 163
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı