2500 TL Intel i3 6100 GTX 950 Sistem Toplama

Anakartı değiştirmelisiniz.
Eğer gerçekten bir bilginiz olmadan böyle cevaplar veriyorsanız, ayıp ediyorsunuz. "Anakartı değiştirmelisiniz." demektense hangi anakartı alacağımı ve bu anakartın ne gibi konularda yetersiz olacağı hakkında bir bilgi verseydiniz şuan ben size yeniden böyle bir cevap yazmak zorunda kalmayacaktım. Eğer gerçekten bir bilginiz varsa lütfen bu anakartın ne gibi konularda yetersiz kalacağını söyleyin. Dediğim gibi zaten ramı tek modül alacağımdan dolayı yeniden bir ram ekleme fırsatım olacaktır. Bir uyumsuzluk sorunu da yok.

4 tane sata portu var ayrıca PCI Express 3.0 mevcut. Ali Güngör çıktı bir şeyler söyledi, onun ağzından konuşuyor arkadaşlar sen bakma.

Şöyle düşün bir sıkıntı oldu gider aynısından yine alırsın tek b150 almış gibi, sıkıntı olacağını zannetmiyorum

Eğer gerçekten bir bilginiz olmadan böyle cevaplar veriyorsanız, ayıp ediyorsunuz. "Anakartı değiştirmelisiniz." demektense hangi anakartı alacağımı ve bu anakartın ne gibi konularda yetersiz olacağı hakkında bir bilgi verseydiniz şuan ben size yeniden böyle bir cevap yazmak zorunda kalmayacaktım. Eğer gerçekten bir bilginiz varsa lütfen bu anakartın ne gibi konularda yetersiz kalacağını söyleyin. Dediğim gibi zaten ramı tek modül alacağımdan dolayı yeniden bir ram ekleme fırsatım olacaktır. Bir uyumsuzluk sorunu da yok.
Burası terbiyesizlik yeri değil siz bizden yorum istemişsiniz tavsiye istemişsiniz bende bilgim kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım madem sisteme şartlandınız neden tavsiye istiyorsunuz üstelik ben donanımı recep baltaş ve ali güngör ile öğrendim burası da onların yöneticilik yaptığı bir platform tabii ki onların sözlerinden yorum yapacağım.+ 2500 tl bütçeye 150 liralık anakart uygun görmüyorum.

Ben de bunu anlamıyorum.. Arkadaş bütçesini belirtmiş sistemini kafasına göre toplamış sınırı belli yani. Biri i5 6600K yap demiş diğeri gaming monitör koy demiş. Tamam da bunları yapınca 2500 bütçe oluyor 3000. Bizim kafa mı karıştırmamız gerekiyor yoksa yardımcı mı olmamız? Emin olun aynı fiyat ve/veya kalite segmentinde öneriler yapmadıkça yapılan bu tarz tüm yorumlar karşı tarafın kafasını karıştırmaktan öteye gitmiyor.

Burası terbiyesizlik yeri değil siz bizden yorum istemişsiniz tavsiye istemişsiniz bende bilgim kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım madem sisteme şartlandınız neden tavsiye istiyorsunuz üstelik ben donanımı recep baltaş ve ali güngör ile öğrendim burası da onların yöneticilik yaptığı bir platform tabii ki onların sözlerinden yorum yapacağım.+ 2500 tl bütçeye 150 liralık anakart uygun görmüyorum.
O zaman Teyit et araştır ondan sonra öner ya da önerme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin son hali bu arkadaşlar (söyleyeceğiniz bir şey varsa hemen söylerseniz sevinirim, sistemi bugün topluyorum):
Biraz geç cevap veriyorum kusura bakma. Sistem oldukça tatmin edici duruyor. Ana kart hakkında neden olumsuz düşünüyorlar anlamadım sli yapmayacaksın o.c. yapmayacaksın zaten çok üst düzey bir anakart alacak olsan bütçeyi yukarı çekmen gerek. Bence oldukça iyi şimdiden hayırlı olsun.

...diğeri gaming monitör koy demiş. Tamam da bunları yapınca 2500 bütçe oluyor 3000...
Gaming monitör önermemin sebebi bütçenin yetiyor olması. Ghosting sorunu olan ve olmayan iki monitörde oyna anlarsın neden gaming öneriyorum zaten. Adam toplamış sistemini gayet de güzel olmuş.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı