2500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama

-Sıvı soğutma yerine öneriniz var mı?
Açıkcası En son 6-7 sene önce bir firmada toplama yaptırmıştım. DVD writer ile DVD reader arasındaki farkı çok acı öğrenmiştim. Bir daha bilmediğim ufak bir ayrıntıdan canımın yanmasını istemiyorum :)
 
Yarın sabah yine kontrol edeceğim. Umarım bir problem çıkmaz. Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim. Başka fikri olan varsa konu uzayabilir.
 
Bencede en doğrusu intel olur,ileriye dönük olacaksa.
 
Tekrar merhaba arkadaşlar.
Bu sabah bilgisyarı topladım ve mutluluktan havaya uçtum. İşte elimdeki bilgisayar

Anakart

HDD

işlemci

Ekran Kartı

DVD Yazıcı

RAM

Kasa

FAN

PSU (Güç K.)

Dünkü fiyat listesi bugünküne uymadı malesef. Çok değişiklik yapmak zorunda kaldım ama emeği geçen herkese, özellikle JaroxJamaica arkadaşa gecenin o vaktinde bana yardımcı oldukları için çok teşekkür ederim.

Yalnız şu an ekranda hiç bir şey görünmüyor ve bu beni korkutuyor. Yarın bilgisayarı tekrar aldığım yere götüreceğim ama Windows'u orada kurdurmadığım için bana ancak parçaları tek tek götüreceğime dair bir kağıt imzalattılar. Ne yapıcam tam olarak bilemedim. Bağladığım her ekran sinyal yok diyor. Kabloları anladığım kadarıyla kontrol ettim. RAM'i tekrar çıkardım taktım ama değişiklik yok. Bios ekranını görsem içim rahat edecek ama...

Herkese iyi geceler ;)
 
Sorun nasıl oldu bilmiyorum ama çözüldü. Sadece ekran kartını söküp onboard ekran kartı ile idare ettim akşam. sabah aldığım yere götürünce adam denemiştik problem yoktu dedi. O an taktı ve çalıştı o_O
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı