2500 TL oyun için klavye önerisi

Bütçe
2500
Bende 😅

Hocam peki sence Redragon K552 alınır mı? Sende klavye sefirisin sonuçtabilirsin.

Vallahi hocam ben Redragon'un ürünlerini sevmiyorum ucuz mala benziyor. Ayrıca bu modelde Outemu switch kullanmışlar galiba. Bu fiyata bence en iyisi K75 zam gelmedi ise. Ben artık mchose G75 Pro'ya geçeceğim :(

Vallahi hocam ben Redragon'un ürünlerini sevmiyorum ucuz mala benziyor. Ayrıca bu modelde Outemu switch kullanmışlar galiba. Bu fiyata bence en iyisi K75 zam gelmedi ise. Ben artık mchose G75 Pro'ya geçeceğim :(

Bir tane arkadaş K75 dandik deyip Redragon k552 önerdi de dalga geçtik dün biraz. Bende rk R75 falan düşünüyorum ama satmaya çok üşeniyorum.

Bir tane arkadaş K75 dandik deyip Redragon K552 önerdi de dalga geçtik dün biraz. Bende rk R75 falan düşünüyorum ama satmaya çok üşeniyorum.

Vallahi hocam mchose G75 Pro indirimlerle bayağı iyi fiyata geldi yoksa almazdım ihtiyacım yoktu ama bu fiyata hemen aldım. Bu fiyata en iyisi tabii ki de Attack Shark K75 Redragon falan hikaye :D hala severek kullanıyorum. Bir de ona bugün Gateron milky red taktım 🥰

Vallahi hocam mchose G75 Pro indirimlerle bayağı iyi fiyata geldi yoksa almazdım ihtiyacım yoktu ama bu fiyata hemen aldım. Bu fiyata en iyisi tabii ki de Attack Shark K75 Redragon falan hikaye :D hala severek kullanıyorum. Bir de ona bugün Gateron milky red taktım 🥰

Hocam öyle de adama anlatamadık, anlamayan anlamıyor, Dierya DK61 K75 falan hepsine kötü dedi K552 övdü vallahi. Babası storyde K75 paylaşıyor kesin 😅 G75 Pro kaça geldi.

Hocam öyle de adama anlatamadık, anlamayan anlamıyor, Dierya DK61 K75 falan hepsine kötü dedi K552 övdü vallahi. Babası storyde K75 paylaşıyor kesin 😅 G75 Pro kaça geldi.

Babası gizli K75 fanı 😋 1600'e geldi İyzico falan ile. Ama birkaç gün sonra bitiyor :(

Oha 1600 bayağı iyiymiş. Bu İyzico olayı nasıl oluyor. Cashback geliyor karta mı aktarıyoruz. Wraithtte de öyle diyordu bir işime yaramadı İyzico.

Hocam uygulamaya kayıt oluyorsun sonra hesabını falan onaylaman lazım kimlik ile. Sonra ise mesela gaming.gen.TR'den alacaksın giriyorsun İyzico ile öde diye bir yer var. Oradan seni direk uygulamaya atıyor orada ödüyorsun. Ödedikten sonra hesabına geliyor para. Sanal kart oluşturarak istediğin internet sitesinde harcayabilirsin. Ama parayı çekemiyorsun.

Hocam uygulamaya kayıt oluyorsun sonra hesabını falan onaylaman lazım kimlik ile. Sonra ise mesela gaming.gen.TR'den alacaksın giriyorsun İyzico ile öde diye bir yer var. Oradan seni direk uygulamaya atıyor orada ödüyorsun. Ödedikten sonra hesabına geliyor para. Sanal kart oluşturarak istediğin internet sitesinde harcayabilirsin.

Anladım hocam, ben kimlik falan doğrulamadım. Ama İyzico yüklü kartım da kayıtlı İyzico'dan ödemiştim. Kimlik miymiş tek olay.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı