2500 TL Oyun Sistemi Toplama Monitör Dahil

Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar. Kurulumlari yapıyorum fırsat olursa bu gece konuya resim eklerim. İlk msj düzenlenmiyor. Yoksa ilk msjı düzelecektim.
 
Arkadaşlar merhaba. Sistemi sonunda topladım. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim. Sistemi dün teslim aldım. Nerden aldın derseniz Vatan Elmadağ (Harbiye) Mağzasından aldım bütün parçaları. Toplamda 2.2779 TL tuttu. Montajıda orda yaptırdım gayet de güzel oldu. Neden vatandan aldın diyenler için; Kredi kartına 9 taksit ile aldığım için İnternetteki sitelerde vade farkı olduğundan dolayı vatanda çok daha uyguna geldi. Kısa bir bilgilendirme ve eleştiri: Vatan topkapı mağzasından kesinlikle alışveriş yapmayın. Elemanları Sorumsuz ilgisiz. Çok ağır hakaretler yazabilirim fakat uslubu bozmak istemiyorum. Vatan elmadağ mazası tamamen tesadüfen denk geldi bana stok olduğu için orayı aradım ve telefondaki adam istediğim herşeyi yaptığı için direk ordan aldım. Vatan topkapı mağzasını nasıl kesinlikle ÖNERMİYORsam. Vatan elmadağ mağzasınıda bir okadar ÖNERİYORUM. Reklama girersede girsin. OEM Bölümünde FIRAT isimli bir arkadaş çok ilgilendi bütün tesetleri filan birlikte yaptık kesinlikle tavsiye ediyorum. Bukadar vatan muhabbeti yeter. Sistem Aşşağıdaki gibi;

Resimleri boyutundan dolayı link olarak en alta ekledim.

Msı h110m Pro-Vd anakart
İntel Core Skylake i5 6400
Asus GTX950 2gb Oc
WD 3.5 1TB Caviar blue Sata 3.0 7200Rpm
Gskıll 8gb ddr4 ram (Sıngle)
Corsair Builder vs 80plus 550w Psu
Zalman z3 Plus midt ATx Pencereli kasa (Psu yok)
Aoc 23'' i2369v GEnişekran Led Ips Monitör(5ms6yazan yerlerde var)
İleride SSD ekleyeceğim.

Özellikle vakit ayırıp her soruma cevap verdiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim;
@Silinen üye @Scheikowski @Tristan23

Resimler;

http://i.hizliresim.com/QZOObg.jpg
http://i.hizliresim.com/PPJJL8.jpg
http://i.hizliresim.com/92ZZk8.jpg
http://i.hizliresim.com/qPOO7q.jpg
http://i.hizliresim.com/MLAAq9.jpg
 
@Silinen üye Hocam nette bulamadımda bu technopatın oyun tesetlerinde kullandığı sol üst köşede sarı olarak çıkan gpu fps ram değerlerini gösteren programın adı nedir biliyormusunuz ?

Mesela aşşağıdaki inceleme videosunda oyunlar açıkken çıkıyor sol üst köşede.

1500 TL Oyun Bilgisayarı - Oyun Testleri - Technopat

Ayrıca benim ekran kartı için asus destek bölümünde gpu tweak diye bir program buldum. Ekran kartının ayarları için sanırım. OC GAMİNG SLİENT MOD olarak 3 mod kısmı var benim ekran kartı 1355 mhz destekliyor fakat stok olarak 1329 da çalışıyor oc mode alınca 1355 değerine çıkıyor. Bunun herhangibi bir zararı olurmu ekran kartına sonuçta asus bu değerle çıkarıyor bu kartı ? Ekstra oc yapma gibi bir niyetim yok.
 
@Silinen üye Teşekkür ederim hocam. Peki Yukarda bahsettiğim 1355 mhz konusun için ne dersiniz ? Karttan maximum verimi almak istiyorum buda oc mode ile mümkün (1355mhz) Olarak bunun cihaza bir zararı olurmu sonuçta asus bu kartı 1355 mhz olarak sunmuş. Yoksa kaldır programı kurcalama mı dersin :)

Not: Asus gpu tweak programında olan OC GAming mode gibi modları seçmek dışında elle bir ayar yapmıyorum.
 
@Resurrectionn O.C. mod olarak kullanmaz daha iyi olacaktır. Fakat illa da O.C. etmek istiyorsanız ASUS GPU Tweak'e elle müdahale ederek frekans ayarlarını sona vurdurabilirsiniz. Son derken GPU Tweak'in izin verdiği kadar anlamında söylüyorum. Voltaj ayarlarıyla oynamanızı tavsiye etmiyorum. Şahsen ben hiç voltaj vermeden sağlıklı bir şekilde elimdeki ASUS Strix GTX 750 Ti O.C. Edition ekran kartını son düzeye kadar O.C. edebiliyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum.
 
@Silinen üye OC falan meraklı değilim hocam. Sadece kartın ve Asus'un verdiği değerde kullanmak istiyorum. Elle OC yapmak gibi bir niyetim yok. Yani Asus Gpu Tweak deki Oc Mode alıp kullanmak daha faydalı olacaktır. Bir zararı olmaz herhalde doğru anladım değil mi? :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı