2500 TL Oyun Sistemi Toplama Monitör Dahil

@cglrerl06 Çok teşekkürler hocam. 6 senedir Laptop kullandığım için masaüstü pclerin olaylarını unutmuşum :)
Bu arada soran olursa şimdiden söyliyelim. Kuracağım sürüm Windows10 Edu Üniversite öğrencisi olduğum için Lisanslı olarak bu sürümü kullanabiliyorum. Sanırsam Korsan windows10 Pro dan daha iyi olacaktır.
 
Hocam tabii ki 64 bit pro daha stabil olacaktır.

Birde windows lise öğrencilerine de o imkanı sağlıyor mu? Malum benimde bul yıl son bitmeden faydalansak.
 
@cglrerl06 benim bildiğim kadarıyla lise için yok hocam.

Doğru anladım değil mi siz şimdi yasal Lisanslı Windows 10 edu 64 bit sürümünden, Netten indireceğim korsan Windows 10 pro sürümünün daha iyi olacağını söylüyorsunuz? Link vermek yasaktir diye veremiyorum Windows Pro ve Education arasındaki farklara bir bakın isterseniz :)

Yanlış anlaşılmasın başka bir amaç ile yazmadım bunu hocam. Sadece windows pro sürümünün daha iyi olduğunu sanıyordum fakat öyle değilmiş. En güzeli hazır lisanslı ürünü kullanmak olduğunu düşünüyorum teşekkürler her şey için.

Arkadaşlar bugün Vatan topkapı mağazasına ürünleri almaya gittim. Ellerinden geleni yaptılar satmamak için. Ellerinde kasa ekran kartı ve işlemci yoktu başka mağazadan getirtmeye(İstanbul içi) 3 Hafta hatta geçebilir bile dediler. Kasa Türkiye'de yokmuş boşunu verip psu için bilinmedik dandik bir şeyde ısrarcı bile oldular. Sinirlendim almadan çıktım. Allah belasını versin bunların. Bunları nasıl çalıştırıyorlar burada hayret bir şey. Neyse mecburen sinerji tarzı bir yerden alacağım sistemi ama vade farkı canımı yakacak mecbur.

@Silinen üye Hocam sistemi sinerjiden sipariş geçeceğim. Kasa ve psu RAM gibi şeyler için daha uygun bir önerin var mı yoksa iyi midir dersin ? Mesela Zalman ile aynı kalitede ban daha uyguna gelecek bir kasa daha iyi olabilirdi.
 
Arkadaşlar tekrardan merhaba. Sistemi teslim aldım yeni konu açmak yerine gelişmeleri burdan paylaşmak daha iyi gibi geldi bana isterseniz yeni konuda açabilirim. Sistemi kuruyorum şuan bir yardıma ihtiyacım var. Kasada 4 adet monitör girişi var 3 dvi 1 vga. Aşşağıdaki yani ekran kartı kısmında olan Dvi ların 2 si de uyumlu hangisine takmaliyim ben en alttaki ekran kartı kısmında olan 1.ustteki yere taktım.

http://i.hizliresim.com/O74np5.jpg

http://i.hizliresim.com/zrov7D.jpg

@Silinen üye @Scheikowski
 
Son düzenleme:
Ekran kartına takacaksın
Onu biliyorum hocam ekran kartı yerinde de 2 Adet giriş var farkettiyseniz onlardan hangisine onu sormak istemiştim.

@Scheikowski tamamdır hocam Aşşağıdaki 2 li dvi girişinde hangisi olursa farketmiyor sanırım teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı