2500 TL Oyun Sistemi Toplama Monitör Dahil

@Silinen üye Hocam Son topladığım sistem hakkıdna ne düşünüyorsun ? arkadaşlar Zalman da 80+ sertifikası olmaması çok büyük bir eksikmidir ? Zalman Psu suz alıp içine 80+ lı bir psu takalım dedim ama vatan da psular pahalı malesef çok pahalıya geliyor öyle olunca.
@Tristan23 Valla Hocam şuan bu sisteme yakınım bütceyi çok zorladık fakat sanırım bu Zalman kasa ve psu ile ileride update yaparken bir sıkıntı çıkmayacak ve uzun süre kullanacağım o yüzden bukadar zorladım. Yanlız 80+ sertifikası olmaması düşündürmüyor değil.

@denizhan kaya Bütçemi çok zorladım zaten mümkün degil hocam. Teşekkür ederim.

@Scheikowski Hocam Zalman iyi olacak gibi zaten vatanda pek alternatif yok. Fakat dediğim gibi 80+ olmaması düşündürüyor biraz.

Sizin dediğiniz gibi boş zalman kasa alıp önerdiğiniz psuyu takbilirim fakat psu yeterli güçü verirmi ileride update ederken bana bir sıkıntı yaratırmı ? Çünki sırf bunlar olmasın diye bütçeyi bukadar zorladım :)

Son olarak Mönitör Konusunda 5mslik viewsonic veya aoc hangisi oalcak tam karar vermedim bir sıkıntı yaratmaz değişmi hemfikiriz bu konuda. ?

En son görselini paylaştığın sistem en uygunu ve en stabili olarak görünüyor. Ben de monitörsüz ve ekran kartsız olarak işlemciyi i5 6500 yaparak bir sistem toplamayı düşünüyorum 1-2 ay içerisinde. Bu arada Zalman Z3 PLUS içerisindeki güç kaynağı 80+ değil evet ancak 12V kanalından 540W güç veriyor. Zalman daima güvenilir bir tercih olacaktır. ;)

Şimdiden hayırlı olsun :)

@hakfid teşekkür ederim hocam. Anladığım kadarıyla zalman firmasına baya güven var kasadaki PSU da 80+ olmasada çok tercih edilmiş. Bukadar insanın bir bildiği vardır diye düşünüyorum büyük ihtimal bu sistemi toplayacağım.

@Silinen üye çok teşekkürler hocam sizinde başka bir tavsiyeniz yok sanırım sizde son attığım sistemi onayliyorsunuz. Vatan Topkapı mağazasını aradım ellerinde işlemci yoktu biraz bekleyelim bakalım hem belki dolar da düşer :)

@Lemavora Haklısınız Karışmış ortalık biraz. Alacağım sistem bu :

Stok durumuna göre ram markasında değişiklik olacak sağdece. Topkapı mağzasında kasa işlemci ve corsair ram yok şuan . Onların gelmesini bekleyeceğim. İlk msj düzenlenmiyor nedense yoksa onuda toplayacaktım.
Güncel sistem.jpg

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı