2500 TL Oyun Sistemi Toplama Monitör Dahil

İçimde şöyle bir kurt düşmedi değil; Ekran kartını yükseltelim diye hem kalitesiz bir kasa ve PSU hemde monitör daha kalitesiz oldu sanırım. 2 ekran kartı arasında bukadar değişime değecek bir fark varmı acaba? Kafamda deli sorular sanırım sistemi alana kadar çok gidip gelip değiştireceğim ben en iyisi sabah devam edeyim araştırmaya tekrardan teşekkür ederim arkadaşlar.

İçimde şöyle bir kurt düşmedi değil; Ekran kartını yükseltelim diye hem kalitesiz bir kasa ve PSU hemde monitör daha kalitesiz oldu sanırım. 2 ekran kartı arasında bukadar değişime değecek bir fark varmı acaba? Kafamda deli sorular sanırım sistemi alana kadar çok gidip gelip değiştireceğim ben en iyisi sabah devam edeyim araştırmaya tekrardan teşekkür ederim arkadaşlar.
Hocam oyun bilgisayarında ekran kartını yükseltmeyip neyi yükselteceksiniz? Elbette ekran kartı yüksek olmalı. Burada tek sıkıntı güç kaynağı, diğer bileşenlerden yana tercihleriniz isabetli olmuş. Bütçenizi az aşarak daha güvenilir bir firmanın ürününü almanız yararınıza olacaktır. Ürünler hakkında araştırma yapın hocam sadece buradan da değil diğer forumlardan da araştırma yapın buraya da yeni konu açın kasa ile ilgili bakalım neler olacak.

@Silinen üye hocam senin önerdiğin sistemi toplamayı düşünüyorum. Ben genellikle online oyunlar oynuyorum msi gtx 750 ti yeterlimidir ? Ancak far cry, witcher 3, gta 5 gibi oyunları akıcı ve yüksek ayarlarda oynamak için can atıyorum. Birde anti aliasing demişsiniz o ne oluyor ? Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    37,6 KB · Görüntüleme: 224
@FurkanBeyTr buradan performansını görebilirsiniz. Anti-Aliasing kenar yumuşatma oluyor, görsel açıdan açık olması iyidir fakat performansı da doğrudan etkiler. Bu videoda Anti-Aliasing kapalı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bütçeyi aşarak 2704 tl ye sistem şu şekilkde oluyor. Baya baya aştım bütcemi bunun üstüne çıkmam mümkün değil arkadaşlar. Sistemi bir kontrol edermisiniz herşey uyumlumu değilmi ona göre hareket edelim. Monitörü Sinerjiden tek çekim olarak 342 TL'den alacagım. (Sistem kesin sistem değildir Ay sonuna kadar farklı kombinasyonlar ve öneriler ile en uygununu bulmaya çalışıyorum.)

Bu Zalman z3 Plıs 600 Psusu fakat psu 80+ mı değilmi bir bilgi bulamadım bilginiz varmı arkadaşlar ? Kasaya bu parayı verdikten sonra 80+ olmasını isterim açıkçası. Ayrıca alternatif olarak Zalman z3 plus yerine vatanda thermaltake versa II KAsayı alıp monitörüde aoc olanı vatandan alabilirim.
@Silinen üye @Scheikowski @Tristan23

21.5 VIEWSONIC VA2261-LED 5MS VGA DVI PARLAK SIYAH

Dosya Ekleri

• toplama.jpg
    toplama.jpg
    101,4 KB · Görüntüleme: 189
Son düzenleme:
AnakartASUS H170M-PLUS
İşlemciIntel Core i5-6500
Ekran KartıASUS R9 380X STRIX OC
BellekKingston HyperX Fury Black Kit 8 GB 2133 MHz CL 14
DepolamaWD 3.5″ 2TB Caviar Blue 7200 RPM
SSDKingston 120 GB HyperX Fury SSD
KasaCooler Master Silencio 650 Pure
Güç KaynağıCooler Master RS-600 G 80PLUS 600W
SoğutucuCooler Master Hyper 212
[TBODY] [/TBODY]
Bu sistem 3000 tl ssd almayarak veya harddisk boyutunu küçülterek 2500 tl yapabilirsin.
@Resurrectionn

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı