2500 TL Sistem Toplama Tavsiyesi

Memo_can

Kilopat
Katılım
20 Aralık 2014
Mesajlar
62
Sizce topladığım kasa iyi mi? Yardımcı olabilir misiniz? Bir de SSD ve PSU mevcut, bu yüzden listede yok.
SSD : Kingston HyperX Savage 240GB 560/530 Ve PSU : Cooler Master GX 650W 80 PLUS
Kasa 2.png
 
Son düzenleme:
O ekran kartı yerine gtx 950 alabilirsin. Fiyat farkı çok az. Indirimdeyken kaçırma derim. Ayrıca o anakart biraz fazla olmuş 3400 mhz ram destekleyen anakarta 2133 mhz ram takıyorsunuz. Sorun olmaz ama sistemin dengesiz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Yorumun için çok teşekkür ederim.Video'da gösterdiği gibi MSI B150M Bazooka ve 6.nesil i3 koyup yeni nesil i5 yada i7 gibi performans gösterebilirmi ?
Sonunda K ibaresi olmayan işlemcilerin içinden soğutucu çıkıyor ve bu stok soğutucu ona yeterli oluyor. Yani ek bir soğutucu almanıza gerek yok.
Ramler 16 gb şuan o sisteme fazla şimdilik 8 alıp ilerde arttırmanızı öneririm.
Ve yaptığınız sistemde psu suz kasa seçmişsiniz eğer bir psu nuz varsa belirtiniz yoksa ona göre bir psu yada psulu bir kasa tercih ediniz.
 
Evet psu suz bir kasa. Eğer ekran kartınız GTX 950 , GTX 750 TI , R7 370 gibi modeller kullancaksanız 500w psu yeterlidir. Fakat R9 380 , GTX 960 , R9 380X gibi modeller için 600w psu öneririm.
 
Bazı yerlerde gördüğüm kadarıyla normal stok soğutucuların performansı iyi ama ses sorunu fazla diye yazıyodu bende ona uyarak başka soğutucu almaya karar verdim.Ram olarakta şimdiden alayımki yani ileride Ram fiyatları yükselirse bu sefer hiç alamam diye düşündüm.

Şuanki kasamda Cooler Master'ın 650W'lık 80+'lı PSU kullanıyorum ve herkeze öneriyorum.
 
Aynı işlemciyi stock fan ile kullanıyorum. Soğutması gayet yeterli. Aklıma düşerse bakıyorum işlemci sıcaklığına boşta 27-29 derece oyun oynarken 40-45derece. Ses sorunu yok fanın gayet düşük düzeyde. Yerinizde olsam işlemci soğutucu yerine sisteme Wİ-Fİ adaptör eklerdim veya ekran kartını yükseltirdim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı