2500 TL Sistem Toplama

Selcuk11

Hectopat
Katılım
6 Şubat 2015
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, technopat'ın orta seviye fiyat/performans sisteminden de yararlanarak bir sistem topladım fakat parçaların birbirine uyumlu olup olmadığını tam kestiremedim. Kasaya çok para harcayacağımı düşünüyorum, eğer aynı kalitede ve sisteme uyumlu bildiğiniz bir kasa var ise paylaşır mısınız? Onun dışında işlemcim için ucuz ve kaliteli bir soğutucu ve yine ucuz ve kaliteli bir led monitor arıyorum. Her türlü önerinize, fikrinize açığım. Teşekkürler.
technopat.png
 
Önerdiğiniz kasayı beğendim ve sepete ekledim fakat şuan kafama bir şey takıldı ekran kartı için msi gtx970 karar almaya karar verdim ileriye dönük performans için. Sizce verdiğim karar mantıklı mı? İşlemci için soğutucu almaktan vazgeçtim çünkü oc yapmayacağımdan gereksiz olur diye düşünüyorum. Monitör için de çok abartılı olmayan bu sisteme yakışır ucuz, kaliteli dilediğiniz monitörü örnek verebilirsiniz.

Sistem max 3000TL ye kadar çıkabilir bu arada.
 
Evde hazır 120gb ssd diskim var yeni çıktıklarında almıştım denemek için sisteme onu montajlayacağım. Onun dışında şuanki sistemimle arasında bir fark göremiyorum sadece kasa hariç. Sizce Burak Ateş'in önerdiği kasa mı uygundur sizinki mi? +'ları ve -leri ile belirtirseniz sevinirim ilginiz için teşekkürler.
 
Evet monitör bütçeye dahil toplam 3000 olabilir kasayı da değiştirdim. Anakart farklıymış o gözümden kaçtı gaming 3 mü pc mate mi tercih etmeliyim sebebi nedir?
 
Teşekkür ederim pc mate'i tercih edeceğim o zaman.

Bir de sizin önerdiğiniz kasa daha ucuz zalman'ı tercih etmem için bir sebep var mı 500W yeterli olmayabilir, psu'nun ne kadar verimli olabileceğini de bilemediğim için korkuyorum.
@Buğra tulpar
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı