2500 TL Sistem Toplama

Aldik bile sistemi evde kutular yatiyor bu saatten sonra i7 k islemci hediye gelse bile artik donus yok :)

Su sogutucu konusunda bir fikur verecek OC ci araniyor. T4 isimi gorurumu yoksa su sogutmayami gecsem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Colormasterr hyper t4 aldim kargoda henuz elime ulasmadi . Fakat kutusunu acmadan su sogutucu ile degistirsem mi? Bazi lari t4 un ram slotunun 2 sini kapattigini yazmislar. Öyle ise direk su sogutucu alicam. Çunki sisteme ilerde 2x4 gb ram eklicem. Elinde msi 970 ana kart olan ve bu sogutucuyu kullanan var mi acaba=

Son düzenleyen: Moderatör:
Colormasterr hyper t4 aldim kargoda henuz elime ulasmadi fakat kutusunu acmadan su sogutucu ile degistirsemmi.bazi lari t4 un ram slotunun 2 sini kapattigini yazmislar.oyle ise direk su sogutucu alicam.cunki sisteme ilerde 2x4 gb ram eklicem.elinde msi 970 ana kart olan ve bu sogutucuyu kullanan varmi acaba
Evet bende yazılanları gördüm. Ama Anakarta göre değişir bu. İşlemciniz nedir?

Amd fx 8350 fazla oc yapacak degilim sadece oyun icin kullanacagim. Ram slotunu kapatirsa direk degistirecem zaten. İnsallah kapatmaz

Sistemi kurdum sistem hakkinda sonuclar.
1.uefi os kulumum harika cok hizli kurulum.
2.ekran karti performansi f/p urunu oyunlar full cozunurlukte oynuyor.tabi ben crosfire pesindeyim vatanda indirimgorursem. Msi 2mr9 280 hemen alacagim.
3.colormaster hyper t4 sogutucu amd 8350 icun gayet basarili.sogutucu ile ramin arasinda 0.2 mm bosluk var.bu sogutucuyu alanlar kisa sogutma yelekli ram tercih eymeluler yoksa ram slotunun 1 tanesi iptal.
4.msi gaming 970 anakart ses kalitesi gayet guzel.oc biostan ve isletim sisteminden acilabiliyor.
5.gskil ripjawx 2x4 gb dual vellek guzel geleki sogutucu yeleklerinin kisaligi cok isime yaradi.
6.zalman z5 kasa gayet guzel.kblo toprlma var ayrica anakart sogutucu boslugu var ana karti sokmeden sogutucu degistirebilirsiniz.Tek kötu gani ÖN tarafta usb 3.0 soketi yok
7.termaltake 750 psu 80+bronz gayet yeterli.
8.kingstom 240gb ssd oyun pc icin yetmiyecek bunu anladjm.10 tane oyun yükledim ssd tıkandı.
9.hdd olmazssa olmaz .

Sistem genel olarak benim beklentilerimi karsıladı.sistem toplayacak arkadaşlaea bilgi referansı olması acısından yazdım .

Burdan sistemi kurmamda uefi olsun teknik bilgilerinden cok yararlandıgım

RECEP BALTAŞA VE ALİ GÜNGÖRE tesekkürlerimi sunuyorum.sizin sayenizde videolaro izliyerek sistemi ve montajı kurdum.

Merhaba,
2500TL Civarında
Monitör dahil bir sistem toplamanızı istiyorum.
Oyunları kaliteli bir şekilde oynatsın.
yeni çıkan oyunları minimum olsada oynatacak,orta ayar bile olur yeter ki oynatsın.
Şimdiden teşekkürler.
Sistem 1 ay içinde alınacaktır.

Buyrun hocam. Dolar yüksek olmasa çok daha iyi şeyler alınabilir. Ancak durum bu. :( Güle güle kullanın. Hayırlı olsun. :)
2500.JPG

Bütçeyi biraz arttırıp R9 270X almanız daha iyi olacaktır. :)

Vatan'da haftasonu indirimiyle düşer diye umuyorum.Bu sistemle neler oynayabilirim şuan? örnek bir iki isim söylerseniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı