Bütçeni biraz arttırırsan bütçeye GTX 970 eklenebilir. 2500'deyken eklemeye kalkarsak ram'i 4 GB'a indirmek zorunda kalırız.
Aşağıdaki sistemdeki R9 290X de gayet başarılı bir ekran kartıdır ama GTX 970 performans olarak biraz daha yüksek ve oyunlarda yeni teknolojiler sunuyor. Bütçe arttırırsanız bu sisteme GTX 970 ekleyebilirsiniz.
Bende aynı bütçye sistem toplamak istiyorum ama intel tabalı mı amd tabanlı mı olsun karar veremedim siz ne dersiniz ? (Bunun için ayrı konu mu açmalıyım. )
Bende aynı bütçye sistem toplamak istiyorum ama intel tabalı mı amd tabanlı mı olsun karar veremedim siz ne dersiniz ? (Bunun için ayrı konu mu açmalıyım. )
Arkadaşlar 2500 TL'ye güzel bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Mouse, klayve gibi dış donanıma gerek yok. Sadece iç donanım lazım. NVIDIA ekran kartı ve Intel işlemci olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
Sistemi değiştiremiyorum hata alıyorum. Ramlar değişebilir evet. Birde şu var arkadaşlar. Dual Channel ramlar ile 60 Fps aldığınız bir oyundan 70 Fps alamazsınız diye düşünüyorum. Ram slotunu işgal etmek gibi geliyor bana.