2500 TL Sistem Toplama

Ben sonradan soğutucu alınıp overclock yapılacak bi sistem yazıyorum reçetenize :) ssd siz sistem olmaz ama sen bilirsin onu çıkar 770 al
Screenshot_2014-10-27-20-36-48.png

Sen benim dediğim sis temi al ssd hard disk kasa sğutucu falan öbür aya alırsın 1 ay dişini sık benim dediğim sistemi alırsan kafan rahat olmuş olur htx 760 ile gtx 770 ile arada fps uçurumu var

dostum ssd şart bir şey değil bence şov dan başka birşey değil . Yanlış anlama ssd de al ama şimdilik ssd ye vereceğin parayı ekran kartına ekleyip sonra ssd alsan bence daha mantıklı hatta ssd almayıp i 7 işlemci bile alabilirsin

dostum ssd şart bir şey değil bence şov dan başka birşey değil . Yanlış anlama ssd de al ama şimdilik ssd ye vereceğin parayı ekran kartına ekleyip sonra ssd alsan bence daha mantıklı hatta ssd almayıp i 7 işlemci bile alabilirsin

Arkadaş bende diyom seçenek bu ben tablet in açılması gibi olmasını isterim bu yüzden buda başka alternatif
100 tl aşdı ama olcak okadar

Dosya Ekleri

• Screenshot_2014-10-27-20-54-44.png
    Screenshot_2014-10-27-20-54-44.png
    126,1 KB · Görüntüleme: 263
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı