2500 TL Sistem Toplama

Bütçeni biraz arttırırsan bütçeye GTX 970 eklenebilir. 2500'deyken eklemeye kalkarsak ram'i 4 GB'a indirmek zorunda kalırız.

Aşağıdaki sistemdeki R9 290X de gayet başarılı bir ekran kartıdır ama GTX 970 performans olarak biraz daha yüksek ve oyunlarda yeni teknolojiler sunuyor. Bütçe arttırırsanız bu sisteme GTX 970 ekleyebilirsiniz.

GTX 970'i buradan daha uygun fiyata temin edebilirsin:
Gigabyte Nvidia GeForce GTX 970 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı

Bu da olabilir ama Gigabyte daha iyi deniyor:
EVGA Nvidia GeForce GTX 970 ACX2.0 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı

Adsız.jpg

Bende aynı bütçye sistem toplamak istiyorum ama intel tabalı mı amd tabanlı mı olsun karar veremedim siz ne dersiniz ? (Bunun için ayrı konu mu açmalıyım. )

Bende aynı bütçye sistem toplamak istiyorum ama intel tabalı mı amd tabanlı mı olsun karar veremedim siz ne dersiniz ? (Bunun için ayrı konu mu açmalıyım. )

Eğer sadece oyun odaklı sistemse AMD daha uygundur çünkü fiyatları daha uygun. Oyun PC'sinde ekran kartına ne kadar bütçe ayrılırsa o kadar iyi.

Eğer sadece oyun oynamıyor; yazılım, tasarım vb. işlerle uğraşıyorsan Intel öneririm.

Hayır sadece oyun için bir pc olucak ama daha önce hiç amd kullanmadığım için ise içimde şüphe var ve amd nin isinma sorunu var diyolar...

Bana en fazla 2250 tl lik bir sistem toplayabilirmisiniz ?

Arkadaşlar 2500 TL'ye güzel bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Mouse, klayve gibi dış donanıma gerek yok. Sadece iç donanım lazım. NVIDIA ekran kartı ve Intel işlemci olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler..

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı