yeahslimshady
Hectopat
Daha fazla
4GB VRAM artık yeterli olmamaya başlıyor. Bide o sistem o kasanın içindeki PSU'ya emanet edilmez. Özetle kasa ve PSU çöp.Şöyle bir sistem öneririm toplam 2530tl yapıyor
Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi
Power Boost VK-1630 500W USB 3.0 ATX Kasa Meshed Panel Full Siyah
4GB VRAM günümüzde birçok oyun için yeterli ama bazı oyunlarda yeterli olmamaya başlıyor, 2K'da VRAM önem kazanmaya başlıyor. RX580 hiçbir zaman RX480'e fark atamaz sonuçta ikiside aynı GPU gibi. Sadece biraz geliştirilmiş versiyonu ve %10 daha performanslı. Aralarında 5-10 FPS gibi bir fark var bu kadar fark için 200tl fazla ödenmez, zaten arkadaşın bütçesi 2500tl. Ve son olarak o PSU 80+ değil.Yeni cıkan rx570ler bile yer yer rx 480leri gecerken rx 580lerin rx 480lere fark atacağını düşünüyorum hem rx580 daha yeni bir kart 4 gb vramde yeterli olacaktır kasa olarakta
XIGMATEK SOUNDWAVE XCP 500W MidT ATX SİYAH KASA
bu kasayı önerebilirim psuda +80 sertifikalı olduğundan sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum
Artık VRAM göre ekran kartı seçen kalmadı. Elbette ekran kartında en önemli şey GPU'dur ama fazladan VRAM her zaman daha iyi, yani bir kenarda dursun elbet lazım olur.Psu konusunda haklısın fakat ekran kartları vramına göre secilmesi yalnış performansına göre secilmeli ve ayrıca 2500 tl demiş ben o yüzden 4 gb vramli olanı koydum ve ayrıca 4gb vramın yeterli olduğunu hala düşünüyorum sectiğim anakartta 2k da rahatca oynatabilecek bir ekran kartı seçim arkadaşa kalmış
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.