2500 TL Sistem Toplama

yeahslimshady

Hectopat
Daha fazla  
wp_ss_20170423_0002.png

Sistem darboğaz yapar mı? Uygun mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni cıkan rx570ler bile yer yer rx 480leri gecerken rx 580lerin rx 480lere fark atacağını düşünüyorum hem rx580 daha yeni bir kart 4 gb vramde yeterli olacaktır kasa olarakta
XIGMATEK SOUNDWAVE XCP 500W MidT ATX SİYAH KASA
bu kasayı önerebilirim psuda +80 sertifikalı olduğundan sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum
4GB VRAM günümüzde birçok oyun için yeterli ama bazı oyunlarda yeterli olmamaya başlıyor, 2K'da VRAM önem kazanmaya başlıyor. RX580 hiçbir zaman RX480'e fark atamaz sonuçta ikiside aynı GPU gibi. Sadece biraz geliştirilmiş versiyonu ve %10 daha performanslı. Aralarında 5-10 FPS gibi bir fark var bu kadar fark için 200tl fazla ödenmez, zaten arkadaşın bütçesi 2500tl. Ve son olarak o PSU 80+ değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Psu konusunda haklısın fakat ekran kartları vramına göre secilmesi yalnış performansına göre secilmeli ve ayrıca 2500 tl demiş ben o yüzden 4 gb vramli olanı koydum ve ayrıca 4gb vramın yeterli olduğunu hala düşünüyorum sectiğim anakartta 2k da rahatca oynatabilecek bir ekran kartı seçim arkadaşa kalmış

Psu konusunda haklısın fakat ekran kartları vramına göre secilmesi yalnış performansına göre secilmeli ve ayrıca 2500 tl demiş ben o yüzden 4 gb vramli olanı koydum ve ayrıca 4gb vramın yeterli olduğunu hala düşünüyorum sectiğim anakartta 2k da rahatca oynatabilecek bir ekran kartı seçim arkadaşa kalmış
Artık VRAM göre ekran kartı seçen kalmadı. Elbette ekran kartında en önemli şey GPU'dur ama fazladan VRAM her zaman daha iyi, yani bir kenarda dursun elbet lazım olur.

Hocam siz 2k tartışmışsınız fakat ben 1080p bir monitör almak zorundayım. Ayrıca bilgisyar beni 4 yıl oyun oynayarak götürsün gerisinde office programları çalıştirsa yeter. Benim sisteme ekleme yapmak gerekiyorsa veya değişiklik onu söyleseniz yeter. Hedefim k'lara geçmek değil :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı