2500 TL Sistem

• Konuyu başlatan Nyx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 2.797

Nyx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhabalar. 2500 TL'ye güzel bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. 2500 TL'ye sadece kasa toplayacağım yani monitör falan var. Öncelikle ben kendi topladığım sistemi göstermek istiyorum. Sizce güzel bir sistem olmuş mu? Parçalar uyumlu mu? Ve bu paraya daha iyi bir sistem toplanabilir mi? Ayrıca dün okuduğum bir konuda arkadaşın biri everest kullanmayın diyordu ama ben içinde güç kaynağı da dahil olan kasayı çok uygun buldum ve hava sirkülasyonu içinde iyi gibi. Her neyse çok konuştum önerilerinizi bekliyorum. :)

NOT: İlk toplama bilgisayarım olacak (y)
NOT 2: Bu sistem için kaç W bir güç kaynağı gerekir? Ben 600W seçtim fakat fazla mıdır az mıdır bilmiyorum :)

Toplama PC.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında ekran kartında yapacağın en mantıklı seçim bir GTX970 almak olacaktır. Çünkü yeni nesil bir ekran kartı ve DX12 desteği mevcut. İşlemci soğutucusuna gelirsek soğutucusuz çalışmaz. Zaten işlemciyi alınca stok soğutucu gelir. Eğer overclock yapmazsan o soğutucu sana yeter.

Bütçeyi aşıyor ama :)

Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Overclock yapmayacağım o zaman hiç gerek yok soğutucuya onun yerine ekran kartını MSİ GTX970 alayım ben sistemi alana kadar stokta olur zaten. Teşekkürler bilgilendirme için kafamdaki soru işaretleri gitti en azından :)

Yok Intel bir sistem istiyorum zaten ve o sistem biraz pahalı max 2700 Tl benim bütçem :)

GTX970 için MSI düşünüyordum fakat Asus mu önerirsin MSI mi?

Kusura bakma çok şey istiyorum biliyorum ama overclock yapmayı düşünmüyorum. Bunu göz önüne alarak 2700 TL'ye Intel bir sistem toplayabilir misin? Gerçekten öneriye çok ihtiyacım var çünkü o kadar paranın boşa gitmesini istemez kimse :)

Güzel olmuşta ben Intel bir sistem istiyorum ve şunu hala anlamadım işlemci soğutucusu alayım mı yoksa kutudan çıkanı mı kullanayım OC yapmayacağım? :)

@emrepengel Kardeşim yeni konu açsan orda soracağını sorsan kalabalık etmesen? :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı