1000 TL altı ekran kartı tavsiyeniz var mı?
Sapphire Pulse RX 570 4G G5 AMD Radeon RX 570 4GB GDDR5 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - 11266-67-20G - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
1000 TL altı ekran kartı tavsiyeniz var mı?
1 - Gigabyte b450m anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Gigabyte b450m kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
2 - AMD Ryzen 3 2200G Socket AM4 3.7GHz 6MB Önbellek 65W İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
3 - CORSAIR 8GB (1x8GB) Vengeance Siyah DDR4 3000MHz CL16 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
4 - Kingston 240GB HyperX Fury 3D Serisi Sata 3.0 (Okuma 500MB / Yazma 500MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
5 - EVEREST RAMPAGE GLORY G01 GAMİNG 420W USB 3.0 MidT ATX TAM PENCERELİ SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Ben bu kasayı kullanıyorum. İçerisinde ki PSU fazlası ile yetecektir, Benim sistem çok yüksek onu destekliyor senin sitemi %1000 destekler.
2135 TL.
SSD 860 EVO almalı en azından başı ağrımaz ilerde kasa içerisindeki PSU hakkında bilgi verir misin ?1 - Gigabyte b450m anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Gigabyte b450m kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
2 - AMD Ryzen 3 2200G Socket AM4 3.7GHz 6MB Önbellek 65W İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
3 - CORSAIR 8GB (1x8GB) Vengeance Siyah DDR4 3000MHz CL16 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
4 - Kingston 240GB HyperX Fury 3D Serisi Sata 3.0 (Okuma 500MB / Yazma 500MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
5 - EVEREST RAMPAGE GLORY G01 GAMİNG 420W USB 3.0 MidT ATX TAM PENCERELİ SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Ben bu kasayı kullanıyorum. İçerisinde ki PSU fazlası ile yetecektir, Benim sistem çok yüksek onu destekliyor senin sitemi %1000 destekler.
2135 TL.
İleri için mantıklıda o kasada çok pahalı @Caner Uncu hep söyler: kasa PSU kaliteli olacak diye kaliteli almak daha mantıklı.Aşağı yukarı aklımdaki parçalar. Kasadan tasarrufa gitmeyi hiç düşünmüyorum çok önemli benim için. Spec-05 alacağım Vatan'dan alırsam.
SSD 860 EVO almalı en azından başı ağrımaz ilerde kasa içerisindeki PSU hakkında bilgi verir misin ?
İleri için mantıklıda o kasada çok pahalı @Caner Uncu hep söyler: kasa PSU kaliteli olacak diye kaliteli almak daha mantıklı.
Bence sistemi daha kaliteli bir PSU ya emanet etmeli ama karar arkadaşta@Bay Hiçkimse
350 watt, Anlık 420 wattlara çıkıyor.
Işıklısı Sinerji'de 580.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.