2500 TL Xperia Z5 vs LG V10 vs Note 5?

Kayra Kaya

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yılbaşında bir telefon alıcam. 2500 TL bütçem var ve Xperia Z5 aşırı hoşuma gitti. Her yönüyle iyi ama kamerası o segmentteki telefonlara göre biraz az kalıyor bence. LG V10 çıktı yılbaşına doğru indirimle 2500 falan olur onu düşündüm ama o da Snapdragon 808 olduğu için biraz tırsırıyorum. Tek kötü yanı sp 808 olması. Gerçi buna kötü denir mi bilmiyorum ama bi sorun olur mu onu da bilmiyorum. Note 5 düşündüm bir ara ama Samsung sevmiyorum. Güncellemeyi ona keserler seneye kesin. Kamera ve oyun performansı benim için çok önemli. Birinin kamerası çok iyi, diğerinin işlemci performansı daha iyi. Ne yapayım, çok kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel soru. Z5 gerçekten çok iyi bir telefon. İnan ki üstün kamera performansı çok işine yaramayacak. Z5'in kamerası zaten çok iyi. LG, her zaman rakiplerine performans olarak yakın, fiyat olarak aşağı olmuştur. V10, performans olarak düşükte olmasına rağmen Note 5 ve Z5 cihazları ile aynı fiyat kefesinde. Note 5'in ikonları pek hoşuma gitmedi benim. Note 4 kullanıcısıyım ve büyük ekran bazen sorun yaratabiliyor. Ben şahsen seneye Z6 Z5'ten çok daha iyi olmazsa Z5'e geçmeyi düşünüyorum.

İnan ki üstün kamera performansı çok işine yaramayacak. Z5'in kamerası zaten çok iyi.
Bu kısma katılmıyorum. Arkadaş kamera performansı önemli demiş. V10 hakkında bilgim yok ama note 5in kamerası bariz şekilde Z5ten iyi. İşlemci olarak ikisindede güzel işlemciler var hatta note 5in ki bir tık önde diyebiliriz. Benim tercihim note 5 olurdu ki bende almayı düşünüyorum. Biraz yanlı bir cevap gibi oldu ama güncellemeri çok dert etmiyorsanız note 5 güncellemeler benim için çok önemli derseniz Z5. LG benim için pişmanlıktan ibaret o yüzden kıyaslamaya almadım.

LG benim için pişmanlıktan ibaret o yüzden kıyaslamaya almadım.
Haklısın. Note 4 öncesi G2 kullanıcısıydım. Bariz bir nefretim olmadı fakat 5.0 güncellemesi sonrası şarj su gibi sömürüldü. Donmalarla karşılaşmadım. Ön kamerası kötüydü, arka kamerası da orta düzey denebilecek şekildeydi. Ücretsiz olarak V10 falan verseler kullanmam diyebilirim. Tasarım olarak ta pek hoşuma gitmiyor. Ben halen Samsung'un pişmanlık olduğunu düşünmüyorum, Note 5 te güzel bir telefon ama gerek tasarım gerek yazılımı beğenemedim. S7'yi bekliyorum bakalım nasıl bir cihaz çıkacak ortaya :)

Z5 premium ve note5'i kısa sürede olsa kullanmış biri olarak ben note 5 öneririm. V10 kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim ona.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı