2500 TL'ye %75 klavye önerisi

Bütçe
2500

arlovibre

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU - AMD Ryzen 5 5600X
GPU - Asus TUF Gaming RTX 3080
Anakart - MSI Mag X570 Tomahawk WIFI
RAM - 16GB 3600 MHz DDR4
Kasa - Corsair 4000D White
Monitör - ASUS VG27AQZ QHD 27" 165Hz
Mouse - VGN Dragonfly F1 Pro
Kulaklık - Wraith Sense Pro IEM
Klavye - Akko Dracula Castle 5075B Plus Yellow Switch
Mouse Pad - Wraith Spirit of Aim - Speed - White
Meslek
Kick - Busundem
Merhaba. Daha önce laptop klavyesi ve Logitech pop keys klavye kullandım. Pop keys hissiyatı güzel ancak yuvarlak tuş diziliminden dolayı pek alışamadım.

Bilgisayarda yaptığım şeyler oyun oynamak ve yazı yazmak. F1-F12 tuşlarını da sık kullanıyorum, ve numpad ile işim yok, zaten yerim de yok o kadar. Bu yüzden aradığım klavye %75.

Oyun ve yazı için tactile mı iyi olur yoksa farklı mı bilmiyorum. Dediğim gibi klavye deneyimim %90 laptop klavyesinden oluşuyor. Aklımda olan bir model de yok açıkçası.

Kablolu da kullanılabilir olmasını istiyorum. Pop keys bazen saniyelik takılma yapıyor ve kendimi birden istemediğim yerlerde buluyorum oyunda.

Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Merhaba. Daha önce laptop klavyesi ve Logitech pop keys klavye kullandım. Pop keys hissiyatı güzel ancak yuvarlak tuş diziliminden dolayı pek alışamadım.

Bilgisayarda yaptığım şeyler oyun oynamak ve yazı yazmak. F1-F12 tuşlarını da sık kullanıyorum, ve numpad ile işim yok, zaten yerim de yok o kadar. Bu yüzden aradığım klavye %75.

Oyun ve yazı için tactile mı iyi olur yoksa farklı mı bilmiyorum. Dediğim gibi klavye deneyimim %90 laptop klavyesinden oluşuyor. Aklımda olan bir model de yok açıkçası.

Kablolu da kullanılabilir olmasını istiyorum. Pop keys bazen saniyelik takılma yapıyor ve kendimi birden istemediğim yerlerde buluyorum oyunda.

Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Bu fiyat verilmez hocam buna.

Promosyon kodu: CHRISTMAS

Vergi çıkıp çıkmadığını bilmiyorum ama alınır çok iyi modellerden
Uğraşmasın diye Amazon'dan attım.

Çıkmıyor vergi hocam, kargo şirketi (Yanwen) karşılıyor vergiyi. Dracula Castle attığınız üründen 10 kat daha iyi zaten.

Özel keycaps ve ses tekerliği dışında farkı olduğunu düşünmüyorum (yan taraflardaki RGB'ler bir + değil bence)

Şekil uygunsa 87 likte alınır 75'te.

Özel keycaps ve ses tekerliği dışında farkı olduğunu düşünmüyorum (yan taraflardaki RGB'ler bir + değil bence)
Switch, PCB. Ve en önemlisi Layout. Sizin attığınız ürün Almanca layout ve enter büyük. Enter'ın büyük olması problem, attığım ürün US Layout olduğu için daha iyi. Küçük enter ileriye dönüklük (keycaps değişim vb) için çok daha iyi oluyor.

Ama tabii ki de bende olsam dracula yı alırım.

Switch, PCB. Ve en önemlisi Layout. Sizin attığınız ürün Almanca layout ve enter büyük. Enter'ın büyük olması problem, attığım ürün US Layout olduğu için daha iyi. Küçük enter ileriye dönüklük (keycaps değişim vb) için çok daha iyi oluyor.

Tuş dizilimi konusunda diyorsan tamamda bende 87'lik olanın US var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı