arlovibre
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- CPU - AMD Ryzen 5 5600X
GPU - Asus TUF Gaming RTX 3080
Anakart - MSI Mag X570 Tomahawk WIFI
RAM - 16GB 3600 MHz DDR4
Kasa - Corsair 4000D White
Monitör - ASUS VG27AQZ QHD 27" 165Hz
Mouse - VGN Dragonfly F1 Pro
Kulaklık - Wraith Sense Pro IEM
Klavye - Akko Dracula Castle 5075B Plus Yellow Switch
Mouse Pad - Wraith Spirit of Aim - Speed - White
- Meslek
- Kick - Busundem
Merhaba. Daha önce laptop klavyesi ve Logitech pop keys klavye kullandım. Pop keys hissiyatı güzel ancak yuvarlak tuş diziliminden dolayı pek alışamadım.
Bilgisayarda yaptığım şeyler oyun oynamak ve yazı yazmak. F1-F12 tuşlarını da sık kullanıyorum, ve numpad ile işim yok, zaten yerim de yok o kadar. Bu yüzden aradığım klavye %75.
Oyun ve yazı için tactile mı iyi olur yoksa farklı mı bilmiyorum. Dediğim gibi klavye deneyimim %90 laptop klavyesinden oluşuyor. Aklımda olan bir model de yok açıkçası.
Kablolu da kullanılabilir olmasını istiyorum. Pop keys bazen saniyelik takılma yapıyor ve kendimi birden istemediğim yerlerde buluyorum oyunda.
Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Bilgisayarda yaptığım şeyler oyun oynamak ve yazı yazmak. F1-F12 tuşlarını da sık kullanıyorum, ve numpad ile işim yok, zaten yerim de yok o kadar. Bu yüzden aradığım klavye %75.
Oyun ve yazı için tactile mı iyi olur yoksa farklı mı bilmiyorum. Dediğim gibi klavye deneyimim %90 laptop klavyesinden oluşuyor. Aklımda olan bir model de yok açıkçası.
Kablolu da kullanılabilir olmasını istiyorum. Pop keys bazen saniyelik takılma yapıyor ve kendimi birden istemediğim yerlerde buluyorum oyunda.
Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.