DeerX
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar technopatı uzun süredir youtube üzerinden takip etmekteyim. Recep beyin topladığı bir sistemi baz alarak bende bir sistem topladım. Ama bu sistem toplama işlerinde pek tecrübem yok. Uzun yıllardır hazır sistemler kullandım. Tam bir oyun delisiyim, mevcut sistemim artık beni idare etmediği için ve hedeflerimi büyüttüğüm için bir sistem toplamaya karar verdim. İnternet üzerinden güncel oyunları canlı olarak tanıtabileceğim ünlü bir sitede kaliteli bir yayın yapmak istiyorum ve bunu başarabileceğim ideal bir sistem istiyorum.
Maddi olarak 2.500 TL'ye sahibim umarım yeterli olur. Topladığım sistem doğrumudur, parçalar birbirine uyumludur ve isteklerimi karşılarmı? Bunların cevablarını sizlerden beklemekteyim. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Maddi olarak 2.500 TL'ye sahibim umarım yeterli olur. Topladığım sistem doğrumudur, parçalar birbirine uyumludur ve isteklerimi karşılarmı? Bunların cevablarını sizlerden beklemekteyim. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: