3100 TL'ye FX-8320 Sistem Toplama

Arkadaşlar neyin kafasındasınız anlamadım. Ben sizden sadece öneri istedim ve sizde önerdiniz ama hoşuma gitmedi koymadım sistemime SİZENE? önerini yap git işte ben sizin gibi çok bilen ve araştıran biri değilim OEM ürünleri. Kağıt üstünde ve markaya göre kim üstünse onu seçiyorum, yanlış anlamayın amd intelden daha iyide demiyorum. @Silinen üye sen bi sistem toplar mısın o zaman bana 3100 TL ye ? @AlphaOMG Sağol arkadaşsım

3-4 dakika içinde mesajı editlerim.
İşlemci:Core i5 4590 Soket 1150 3.3GHz 6MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar

Anakart:http://www.vatanbilgisayar.com/asus...dr3-1600mhz-hdmidvi-anakart.html?keywords=h97

HDD:Wd 3.5" 1Tb Caviar Blue Sata 3.0 7200Rpm 64Mb Cache Harddisk - Vatan Bilgisayar

RAM:Gskill 8Gb (2X4Gb) Ripjawsx Ddr3 1600Mhz Cl9 1.5V Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar

Kasa:Corsair Carbide 200R Mid Tower Siyah Kasa (CC-9011023-WW) Fiyatı

PSU:Zalman Zm700-Glx Dual Forward Serisi 80Plus 700W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar

Monitör:23" VS239HV GENİŞ EKRAN IPS-LED MONİTÖR - Vatan Bilgisayar

Ekran kartı:Powercolor R9 290 Turboduo Gddr5 4Gb 512Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

SSD (Bütçeye bağlı):Sandisk 128Gb Standart Sata 3.0 Ssd (Okuma 475Mb / Yazma 375Mb) - Vatan Bilgisayar

200r daha geniş bir kasa. Onu al zalman yerine.
Bütçeyi 130 tl aştık. Ama bu sistem seni çok mutlu edecek. İstersen ssd sonra al. Ama almışken 130 tl daha ver ve bu sistemle ultra hıza ulaş. :)
Karar senin.
İşlemcinin o.c yapılamadığına takma, fx8320 o.c yapsan da çok çok zor bu işlemciyi geçmen.
Bir süre stok fan kullan. Sonra sağlam bir soğutucu al. Sistemi tamamla. Ama zaten o.c yapmadığın için uzun süre idare eder. Stok fanlar kötü değil. Sadece biraz sesli çalışıyor. Yoksa kalitelidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen onu geç, OC yapsa bile FX8320 i5 4590'ı geçecek mi? Çok zor... Hadi onu da geçtim, 3100 TL'ye AMD sistem toplayacaksan hiç toplama boşuna...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu şekilde gayet güzel. Bütçemi geçemem derseniz monitörü bununla 23" E2370Sd GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR - Vatan Bilgisayar değiştirirsiniz. Zaten şu sıra dolar aşırı yüksek asla sistem alınmaması gerek şu zamanlarda. 160 TL olan güç kaynağı şuan 215 TL kesinlikle fiyatının düşmesini bekleyin bu zamanlarda almayın sistemi. Daha 1 hafta önce şu şekilde sistem 250-300 TL daha ucuz idi . Dolar aniden fırladı. Vatan'da bundan faydalanıp fiyatları kökledi. Bu arada OC yapmayacak iseniz sistem bu şekilde olabilir. Bir de sadece oyun oynanacak deme ?
upload_2014-9-14_14-36-50.png

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı