2500 TL'ye GTX 960 Tabanlı Sistem Toplama

Toplam 17 şikayet var. 6-7 tanesi çözülmüş. Vatanla ilgili 4238 şikayet var. Bu mu senin karşılaştırma kıstasın? Daha çok tecrübe lazım sana çok.
Peki hangisinin türkiyede bilinme oranı çok. Burda köyde yaşayan adama bile sorsan vatanı bilir. Peki vatandan alınan ürünlerin toplamı ve eksenden alınan ürünlerin toplamı ne. Ben bile bu siteye gelince öğrendim ekseni. ;)

Peki hangisinin türkiyede bilinme oranı çok. Burda köyde yaşayan adama bile sorsan vatanı bilir. Peki vatandan alınan ürünlerin toplamı ve eksenden alınan ürünlerin toplamı ne. Ben bile bu siteye gelince öğrendim ekseni. ;)
İşte bu senin ayıbın. Köydeki adam bile vatanı bilir çünkü adı bilgisayar mağazası olan ama çatal bıçak da satan tek firmadır da o yüzden. Çalışanları asgari ücret alan 20-25 yaş arası tecrübesiz "abi sistemin kralını toplarız" modunda gençler. İnventus, exa ,eksende çalışanlar 30-40 yaş arası bu işi 10-15 senedir yapan, işi sadece donanım olan ve tabiki maaşını buna göre alan kişiler. Kaliteleri zaten ortada çatal-bıçak daha ne olsun.

İşte bu senin ayıbın. Köydeki adam bile vatanı bilir çünkü adı bilgisayar mağazası olan ama çatal bıçak da satan tek firmadır da o yüzden. Çalışanları asgari ücret alan 20-25 yaş arası tecrübesiz "abi sistemin kralını toplarız" modunda gençler. İnventus, exa ,eksende çalışanlar 30-40 yaş arası bu işi 10-15 senedir yapan, işi sadece donanım olan ve tabiki maaşını buna göre alan kişiler. Kaliteleri zaten ortada çatal-bıçak daha ne olsun.
Ne varmış benim yaptığım şeyi ayıpla karşılıyosun ? Teknolojiden uzak adamdan bahsediyoriz. Tabi sana kalite adam lazımsa vatanda arama. ;)

Eğer burda gelip kendini tavsiye verecek düzeyde görüp tavsiye veriyorsan kusura bakma ekseni de bileceksin novayı da sinerjiyi de. Bunların nasıl iş yaptığını da.

Dostum yukarda arkadaşın da belirttiği gibi Eksenbilgisayar, İnventus, Teknobiyotik gibi siteler sadece teknolojik ürün satışı yaptığı için genel kitle(teknolojiyle haşır neşir olmayan) tarafından bilinmemesi gayet doğal. Fakat bu, mağazaların güvensizliğini veya kalitesizliğini göstermez.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı