2500 TL'ye kadar kablosuz mekanik klavye önerisi

F87 ile f75 arasında fark var mıdır? F87 düşünüyordu o da.
F87 de graywood v3 ve v4 switchler var f75 in beyaz renklerinde reaper switch var. Hepsi iyi switchlerdir.

1740646999929.png

F87 nin bu renginde graywood v4 diğer renklerde v3 switchler var. Kalite olarak ikisi de iyi zaten ama arada küçük ses farkları vardır, yt den baksın bi seslerine. Sonra zevkine göre seçer.

F75 ve F87 arasında kasa şekli biraz farklı. Malzeme kalitesi aynı. Bunlar dışında F75 de ses tekerleği var, F87 nin yanlarında ışıkları var. Bu tarz küçük farklar var işte.

F75 için sahibinden de usb yerinde yazan yazı Çince mi yoksa ingilizce mi diye soru gelmiş bu ne demek acaba ?

F75 için sahibinden de usb yerinde yazan yazı Çince mi yoksa ingilizce mi diye soru gelmiş bu ne demek acaba ?
Neden sorulduğunu anlamadım ama gereksiz bir soru olmuş. Şu an görsel atamıyorum ama klavyenin şarj girişinde bide mod değiştirmek için bir kısım var. Oranın üstünde isimleri yazıyor. Benimkinde mesela hem ingilizce hem çince yazıyor. Klavyeye bir etkisi yok yani.

Neden sorulduğunu anlamadım ama gereksiz bir soru olmuş. Şu an görsel atamıyorum ama klavyenin şarj girişinde bide mod değiştirmek için bir kısım var. Oranın üstünde isimleri yazıyor. Benimkinde mesela hem ingilizce hem çince yazıyor. Klavyeye bir etkisi yok yani.
Ooo sizde kullanıyorsunuz demek hocam o zaman bu klavye kesinlikle alınır xD

Ooo sizde kullanıyorsunuz demek hocam o zaman bu klavye kesinlikle alınır xD
Evet hocam :D
Ben temu da satılırken almıştım, hala kullanıyorum. Bir sorunu yok gayet güzel ama garantisi olmadığı için üstüne bir şey dökmemeye gayret gösteriyorum. :D
2000 liraya kadar alınabilir bir klavye şu an. Hatta garantisi olsa 2.5 falan da verilebilirdi. Siz o fiyata bulmuşken o yüzden kaçırmayın dedim.

Evet hocam :D
Ben Temu da satılırken almıştım, hala kullanıyorum. Bir sorunu yok gayet güzel ama garantisi olmadığı için üstüne bir şey dökmemeye gayret gösteriyorum. :D
2000 liraya kadar alınabilir bir klavye şu an. Hatta garantisi olsa 2.5 falan da verilebilirdi. Siz o fiyata bulmuşken o yüzden kaçırmayın dedim.

Şarj sorunu var demiş biri ama aslı var mı bilmiyorum. Satıcından haber bekliyorum şu anda /:

Nasıl bir sorundan bahsetmiş? Ben bir sorun yaşamadım da merak ettim o yüzden.
Pil sorunu var demiş devamını söylememiş hızlı bitiyor gibi sanırım.

Hocam 1975 tl ye buldum satıcı hızlı cevaplıyor 1 ay kullanıldı yazıyor bilemedim.

Pil sorunu var demiş devamını söylememiş hızlı bitiyor gibi sanırım.

Hocam 1975 tl ye buldum satıcı hızlı cevaplıyor 1 ay kullanıldı yazıyor bilemedim.
Sizin tercihiniz daha ucuzu varken ama o paraya da iyi klavye. Şarjı şu şekilde hocam. Işıkları gidip en parlak seviyede kullanırsa tabi çabuk biter. Ben mesela ışıkları açmadan kullanıyorum ve gün içinde baya kullanıyorum klavyeyi, ona rağmen 1 aydan fazla gidiyor şarjı.

Aynı şehirde yaşadığımız birinden buldum 2100 yazmış düşebilirim belki bilemiyorum.

Sizin tercihiniz daha ucuzu varken ama o paraya da iyi klavye. Şarjı şu şekilde hocam. Işıkları gidip en parlak seviyede kullanırsa tabi çabuk biter. Ben mesela ışıkları açmadan kullanıyorum ve gün içinde baya kullanıyorum klavyeyi, ona rağmen 1 aydan fazla gidiyor şarjı.
Dongle ile kullanım varsa nasıl şarjı gidiyor onu anlamadım hocam. Benim klavyemde dongle var mesela klavyenin pilini değiştiriyorum bitince.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı