2500 TL'ye Oyun Sistemi Toplama

Eksenbilgisayar gibi sitelerden toplamayı deneyebilirsin. Daha ucuza gelecektir. Ayrıca Vatan'da galiba karne indirimi oluyor ve oldukça gözde bileşenler olduğu için indirime girebilir belki bazı bileşenler.
 
Kasa olarak sizce ne almaliyim ucuz ve saglam olmali bide ana kart olarak msi h81m pro-VD 1600mhz bi ana kart sectim sizce nasil ?
 
Son düzenleme:
Altaki soğutucu yerine cm hyper evo 212 seçebilirsiniz. Vatan bilgisayar uyumlu olduğu skotlere eksik yazmışlar.
sistem 2500 intel-nvida.png
 
Ben bilgisayari topladim ekran karti olarakda asus gtx 960 strix sectim islemci fx 8320 8gb ram msi gaming 970 ana kart falan filan yani ben bu sistemle gta 5 ognayabilirimde nasil ayarlarda full very hight olurmu mesela son sorumdur tesekkurler
 
Bence bu sistem iyi hem GTX 970 var, hem i5 var üstelik kasada 500 watt +80 sertifika var. 4gb ram seçtim ileride 8 daha ekleyerek toplam 12 gb size yetecektir diye düşünüyorum.
12333.PNG
 
Adsız.png
Bu fiyata toplanabilecek en iyi oyuncu bilgisayarıdır. Daha iyisi var diyenler buyursun sistemini yazsın. Ayrıca kardeşim Vatan dan değilde daha uygun yerlerden toplarsan fiyat baya düşecektir. O fiyata da bir SSD eklersin veya RAM i 2*4 yaparsın mutlu mesut yaşarsın. Bu sistemi al. Pişman olma ihtimalin %0
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı