2500 TL'ye sistem toplama

Sadece Minecraft oynayacağım bir sistem istiyorum, 70 FPS üzeri verse yeterli.
İyi günler efendim benim sistemim aşağıda 2500 civarı tuttu kontrol edebilirsiniz.

Ryzen3 1200AF | Anakart: Gigabyte B450-S2H- | GPU: MSI R7 240 2GB | RAM: Adata XPG Spectrix D41 8GB |
|
SSD: Toshiba Kioxia Exceria 240GB | HDD: Samsung HD161HJ | PSU: Zalman ZM500-LXII 500W | KASA: Gametech X-Coler |

Son düzenleyen: Moderatör:

G.Skill RipjawsV Red 8 GB 3000MHz DDR4 F4-3000C16S-8GVRB Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (2tane)

Not: Kasada Aerocool VX Plus 500W var

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

G.Skill RipjawsV Red 8 GB 3000MHz DDR4 F4-3000C16S-8GVRB Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (2tane)

Not: Kasada Aerocool VX Plus 500W var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bende tam bu sistemi öneririm hem gelecekte bir ekran kartı takar sistemi uçurursun ancak ramden 1 tane alıp işlemciyi 3400g yapmak daha mantıklı gelecekte bie tane daha alır ama işlemci zor.

Not: Kasada Aerocool VX Plus 500W var

O SSD sağlık düşme sorununa sahip. Değiştirirseniz güzel bir sistem olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı