2500 TL'ye telefon önerisi

Kayra Kaya

Hectopat
Katılım
13 Eylül 2015
Mesajlar
51
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Bundan 1.5 ay sonrası yani yılbaşına kadar bir telefon alacağım ve 2500 lira fiyat belirledim. Almışken iyisi olsun istiyorum ama daha fazlasını da veremem bu bile pahalı. Aklımda Xperia Z5, Galaxy Note 5 var o fiyata. Başka güzel telefon yok sanırım :D Telefondan beklentim; oyunlarda kasma, donma, takılma kesinlike olmasın, menü geçişlerinde zamanla yavaşlama olmasın, kamerası efsane olsun, güncelleme desteği 2-3 yıl sürsün, şarjı uzun dayansın. Bu kriterlere bakınca güncelleme konusunda Samsung'u aslında elemem gerek. Hatta stabillik kasma konusunda şu an aşırı hızlı olsa bile 2-3 yıl sonrasının garantisi yok. Samsung'dan korkuyorum açıkcası tek sevdiğim modeli Note 5 ondan listeye dahil ettim. Sizce bu fiyata bunlardan hangisi ya da eklemek istediğiniz olursa yazar mısınız?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Performans bakımından Android'deki en iyi cihazlar Samsung cephesinde. Büyük ekran seviyorsanız Note 5. Küçük ekran seviyorsanız Galaxy S6 almanızı öneririm.
 
Stabilite bakımından Sony en iyisi. Güncelleme desteği de tam. Ayrıca Z5 çok şık bir telefon. Altın rengi beni cezbediyor. Elimde olsa koşa koşa gider alırdım. Z1 var şuan elimde, memnunum. Z5'in donanımı da iyi, Sony Z5'den emin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı