player65
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Emlakçı-Öğrenci-Kameraman-E-spor Oyuncusu
Öncelikle iyi forumlar. Forumu bayadır takip ediyorum ama hiç üyelik alıp konu açmamıştım bu ilk olucak. Şimdi siz tecrübeli ve bilgili arkadaşlara soruyorum. Oynadım oyunlar CS:GO, Smite, StreetFighter gibi pekte üst düzey sistem gereksinimi istemeyen oyunlar. Hali hazırda bir bilgisayarım var onla çok rahat 70-80 FPS alarak oynuyorum ama Twicht yayını yapmak istediğimde işlemci kasması dediğimiz olay oluyor. Oyun bende kasmıyorken Twicht yayınında FPS düşüsü göze çarpıyor hemde çok fazla. Bunun için yeni bir PC toplamaya karar verdim ama işte bu işleri beceremediğimden size soruyum dedim. Oynadım oyunların önerilen sistem tavsiyelerini not olarak yazacağım. Ve en önemlisi Twicht yayını yapabilmem.
SMİTE
İşlemci: Dört çekirdekli Intel veya AMD işlemci
RAM: 4GB
Grafik kartı: 1GB Video ram veya daha iyi ve Shader Model 3.0 ile ATI veya Nvidia ekran kartı + desteği (Nvidia GeForce GTX 560 + veya ATI Radeon 6950 +).
CS:GO
İşlemci: Intel Core 2 Duo E6600 / AMD Phenom X3 8750
RAM: 2 GB
Ekran kartı: (256 MB) Pixel Shader 3.0 destekli ekran kartı
Direct X: Dx 9
STREETFİGHTER
İşlemci : Intel Core i5-750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
Bellek : 2 GB RAM
Ekran kartı : NVIDIA GeForce GTX 460 | AMD Radeon HD 5850
DirectX: Version 11
NOT:Oyunları genelde maksimum ayarlarda açmam, medium grafik ayarları bana yeter. Benim tek sıkıntım Twitch yayını da yaptırabilsin bana.Ve de yayın sırasında en kötü 45 FPS veriyim medium ayarlarda.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler benim kafamdaki bütçe 2500 lira flan o civarlarda üç aşağı beş yukarı oynıyabilir.
SMİTE
İşlemci: Dört çekirdekli Intel veya AMD işlemci
RAM: 4GB
Grafik kartı: 1GB Video ram veya daha iyi ve Shader Model 3.0 ile ATI veya Nvidia ekran kartı + desteği (Nvidia GeForce GTX 560 + veya ATI Radeon 6950 +).
CS:GO
İşlemci: Intel Core 2 Duo E6600 / AMD Phenom X3 8750
RAM: 2 GB
Ekran kartı: (256 MB) Pixel Shader 3.0 destekli ekran kartı
Direct X: Dx 9
STREETFİGHTER
İşlemci : Intel Core i5-750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
Bellek : 2 GB RAM
Ekran kartı : NVIDIA GeForce GTX 460 | AMD Radeon HD 5850
DirectX: Version 11
NOT:Oyunları genelde maksimum ayarlarda açmam, medium grafik ayarları bana yeter. Benim tek sıkıntım Twitch yayını da yaptırabilsin bana.Ve de yayın sırasında en kötü 45 FPS veriyim medium ayarlarda.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler benim kafamdaki bütçe 2500 lira flan o civarlarda üç aşağı beş yukarı oynıyabilir.
Son düzenleyen: Moderatör: