25000 TL laptop önerisi


Sonra ise fan sesinden oynayama.

Bütçe artmazsa.

Alttaki sistem için ilerleyen zamanda RAM takviyesi yapsa daha iyi olur.
 
Anakart markası belli olmayan laptop lar dan uzak durun. Zaten onlar da belli. Özellikle sen üniversite ağırlıklı alacağın için senin için Gpu kadar klavye ve seste önemli. Bu sebepten 2x uzak durman lazım malum markalardan. Tavsiyem 2. El kovala. İşlemci intel 11. Nesilden düşme. Panel olarak IPS level dan uzak dur. Yolculuklar için hafif olmasına öncelik ver. Gpu olarak 3060 105w bulursan ( casper - monster hariç) testlerini yap al geç.
 
3050 laptop alınmaz 4050 laptop varken.

Neden 3050 alınmaz. Hiç iş görmez mi yani çöp müdür RTX 3050. (Çok bilmediğim için bilgi amaçlı soruyorum)

Bende 25-26000 TL ye kadar laptop alacağım. Araştırma yaparken Hp Victus 15 takıldı gözüme. Hem gaming hemde görüntüsü monster gibi değil. (monster gibi rgb olayını sevmiyorum. Oyun meraklısı arkadaşlarım var onlara sorayım onlar bilirler dedim. Hp Victus 15 der demez bi dövmedikleri kaldı. RTX3050 alınır mı ? Sen manyak mısın ? Şöyle mi böylemi bir araba azar işittim :D :D :D

Soldiworks 2020 rahat çalıştırabilecek gaming tarzı harici ekran kartlı bir laptop arıyorum. Yardımcı olur musunuz ? Kullanacağım en ağır program solidworks 2020. FPS kasmak gibi bir derdim yok. PLC Programlama yapıyorum solidworks dışındaki programlarım aşşşırı ağır programlar değil yani. Gaming laptop olursa uzun süre rahat kullanırım diye düşüşnüyorum.
 
Neden 3050 alınmaz. Hiç iş görmez mi yani çöp müdür RTX 3050. (çok bilmediğim için bilgi amaçlı soruyorum)

Bende 25-26000 TL'ye kadar laptop alacağım. Araştırma yaparken HP Victus 15 takıldı gözüme. Hem Gaming hem de görüntüsü Monster gibi değil. (Monster gibi RGB olayını sevmiyorum. Oyun meraklısı arkadaşlarım var onlara sorayım onlar bilirler dedim. HP Victus 15 der demez bir dövmedikleri kaldı. RTX3050 alınır mı? Sen manyak mısın? Şöyle mi böyle mi bir araba azar işittim :D :D :D

Soldiworks 2020 rahat çalıştırabilecek Gaming tarzı harici ekran kartlı bir laptop arıyorum. Yardımcı olur musunuz? Kullanacağım en ağır program SolidWorks 2020. FPS kasmak gibi bir derdim yok. Plc programlama yapıyorum SolidWorks dışındaki programlarım aşırı ağır programlar değil yani. Gaming laptop olursa uzun süre rahat kullanırım diye düşüşnüyorum.

3050 gerçekten çöp bir ekran kartı ayrıca 1 2 sene Max ömrü var, rahat rahat kullanamazsınız deli eder sizi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buyurun bakarsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı