25000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
20000-27000

BlvckPearl

Centipat
Daha fazla  
Selamlar 20000-27000 TL arası bir bütçem var. Android telefon almayı düşünüyorum, Apple pek bana uygun marka değil yeterince özelliği yok. Telefonda editler yapıyorum, video izliyorum, sosyal medyada geziyorum, az biraz oyun oynuyorum, fotoğraf video ile işim oluyor. Samsung Galaxy S24 FE ile Xiaomi POCO X7 Pro
Arasında kaldım. Bunlar bana en mantıklı gelenler, daha iyi olduğunu düşündüğünüz bir telefon var mı? Mümkünse Samsung Xiaomi dışında çok ilgimi çeken marka yok.
İkisi arasında kaldığım telefonlar da ise, S24 FE yalnızca kamera olarak daha iyi 8K 30 FPS video imkanı sunuyor POCO X7 Pro'ya kıyasla, geri kalan tüm özelliklerde neredeyse POCO X7 Pro daha iyi.

Selamlar 20000-27000 TL arası bir bütçem var. Android telefon almayı düşünüyorum, Apple pek bana uygun marka değil yeterince özelliği yok. Telefonda editler yapıyorum, video izliyorum, sosyal medyada geziyorum, az biraz oyun oynuyorum, fotoğraf video ile işim oluyor. Samsung Galaxy S24 FE ile Xiaomi POCO X7 Pro.
Arasında kaldım. Bunlar bana en mantıklı gelenler, daha iyi olduğunu düşündüğünüz bir telefon var mı? Mümkünse Samsung Xiaomi dışında çok ilgimi çeken marka yok.
İkisi arasında kaldığım telefonlar da ise, S24 FE yalnızca kamera olarak daha iyi 8K 30 FPS video imkanı sunuyor POCO X7 Pro'ya kıyasla, geri kalan tüm özelliklerde neredeyse POCO X7 Pro daha iyi.

POCO X7 Pro'yu spot alırsanız 13.500'e rahat alabilirsiniz tabii ama tercih meselesi her 1 yılda IMEI atmak zorunda kalıyorsunuz.

Hocam 7 yıldır falan Xiaomi kullanıyorum bu yaz değişitircim inşallah bir daha almamak üzere bırakıyorum S24 FE iyidir.

Hocam 7 yıldır falan Xiaomi kullanıyorum bu yaz değişitircim inşallah bir daha almamak üzere bırakıyorum S24 FE iyidir.

Xiaomi hiç kullanmadım, ancak çevremde kullananlar var memnunlar bir de kendi segmenti arasında en iyi telefonun X7 Pro olduğuna dair birkaç video izledim.

Aralarında batarya harici aman bir fark yok. Performansları yakın, kamera olarak iyi S24 FE.

POCO X7 Pro'nun daha iyi oldupu özellikleri yazıyorum.
Piksel yoğunluğu.
Ekran çözünürlük.
CPU frekansı
Ağırlık.
Batarya kapasitesi.
Ekran özellikleri ve ekran yazılım özellikleri.
Renk sayısı.
Hızlı şarj.
Kamera özellikleri kamera yazılım özellikleri.

Aralarında batarya ve ekran harici aman bir fark yok, hızlı şarj avantajı var POCO'nun bir de. Performansları yakın, kamera olarak iyi S24 FE.

Ama katılıyorum S24FE daha seçilebilir duruyor çünkü işlemci kamera gibi 2 ana özellik daha iyi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı