Teşekkürler söylediğiniz sistemi toplamayı düşünüyorumF/P olarak G4560 daha iyi. Derseniz 'ben 150-200 TL daha verip oyunlarda 3 FPS daha fazla alırım' o zaman alabilirsiniz.
Teşekkürler söylediğiniz sistemi toplamayı düşünüyorumF/P olarak G4560 daha iyi. Derseniz 'ben 150-200 TL daha verip oyunlarda 3 FPS daha fazla alırım' o zaman alabilirsiniz.
Önemli değil ama forum kuralları teşekkürü yasaklıyor. Onun yerine yorumun sağ altındaki 'Beğen' butonu yeterlidir.Teşekkürler söylediğiniz sistemi toplamayı düşünüyorum
![]()
Güç kaynağının 80+ olması daha iyi olmaz mı? Topladığınız sitenin adı nedir?Eki Görüntüle 214963
Şuan 2.600 TL civarı olmuş. Güzel bir fiyat araştırmasıyla çok daha ucuza alınıp SSD eklenebilir.
Teknobiyotik Akıllı PC Toplama Sihirbazı'ndan topladım ama şuan sistem orada 2.600 TL. Farklı farklı sitelere bakıp fiyatları karşılaştırın ve ucuz olanları alın, o şekilde 300-400 TL karda olabilirsiniz. Güç kaynağı ve kasa ayrı alınırsa daha iyi olur. Bütçeden dolayı öyle bir seçim yaptım.Güç kaynağının 80+ olması daha iyi olmaz mı? Topladığınız sitenin adı nedir?
350TL ye kadar kasa ve PSU önerir misiniz? (Kasa + PSU = max 350TL)
Hemen hemen hiç bir farkı yok. Gereksiz pahalı almanın bi anlamı yok. Son karar sizin.Pentium G4560 biraz eski ben online ağırlıklı oyunlar oynayacağım
abi ben online ağır oyun oynayacağım arkadaşa pentium adı neyse onu önermişsiniz onu alim aynısını alim gta 5 kaç fps alırım ultra?Arastirmadan gelen birisi daha iste. Neye gore eski Pentium oldugu icin mi.
Daha 1 ay olmadi islemci cikali..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.