2500TL Skylake Sistem Tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CaptainBRO

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 2000TL gibi bir bütçem var. Bu bütçemle güzel bir masaüstü sistem toplamak istiyorum. Konularda okuduğum kadarıyla Skylake donanımlar yeni nesil olduklarından dolayı Hashwell ve diğerlerinden daha iyiymiş, bende skylake sistem toplama kararı aldım. CS:GO, LoL, H1Z1, BF4 vs vs oyunlarını açsa yeter bana.

Türkiye'de yaşamadığımdan dolayı Türkçe'ye pek hakim biri değilim, yanlışlarım varsa affola.

Son düzenleme:
Şu an Türkiye'de misin? Türkiye'de oturmuyorsan fiyat farklı olacak, özellikle daha ucuz olacak :D Bunu belirtirsen yardımcı olmayı deneyebilirim.

Yok siz Türkiye'ye göre toplayın zaten ben buranın parasıyla hesaplıyarak size 2500tl dedim :)

Yok siz Türkiye'ye göre toplayın zaten ben buranın parasıyla hesaplıyarak size 2500tl dedim :)

Orası dediğin yerin para değeri ne? Euro, Dolar, Sterlin vs.? Kafaya göre bir hesaplama yapamazsın ki ben şimdi Sinerji'den toplayıp sana sistem öneririm. Orası Dolar kuru üzerinden parçaları gösteriyor fakat sen Euro ile sistemi alacaksan arada ki fiyatın değeri değişecektir :)

Tamam sen bilirsin ama ben şunun için söylemiştim, 200 dolarlık ekran kartı Türkiye'de 780 TL'ye satılıyor bunu bilerek incele önerdiğim sistemi (200 dolar = Yaklaşık 588 TL ama kart 780+ TL)

adds.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı