2500TL'ye işlemci anakart ve RAM tavsiyesi

SultanHun

Femtopat
Daha fazla  
Bende ekran kartı olarak GT730 4 GB var, değiştirmeyi düşünmüyorum ama işlemcim i5-2310 ve anakartım çok kötü RAM'im ise 4 GB 2500TL'yi aşmadan önerir misiniz? Ben bunları düşündüm;

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam alacağız işlemciyle birlikte ekran kartını satabilirsiniz çünkü işlemcinizdeki APU GPU birimi ekran kartınızdan daha güçlü bu sayede RAM'lerin MHz'sini arttıranilirsiniz bir de APU sistemlerde Dual Channel RAM çok önemli 16x1 yerine 2x8 tercih etmeniz çok iyi olur.

Apacer Panther Black Gold 8 GB 3000 Mhz DDR4 CL16 EK.08G2Z.GJF Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (2 tane)

Edit: Ekran kartı varmış. B450 + 3600 veya 10400F + B460M Pro alın.

Son düzenleme:
Hocam alacağız işlemciyle birlikte ekran kartını satabilirsiniz çünkü işlemcinizdeki APU GPU birimi ekran kartınızdan daha güçlü bu sayede RAM'lerin MHz'sini arttıranilirsiniz bir de APU sistemlerde Dual Channel RAM çok önemli 16x1 yerine 2x8 tercih etmeniz çok iyi olur.
Eğer öyle yaparsa,hem anakartı hemde rami satması lazım i5 2310 ddr3 destekliyor anakartta ddr3 slotu vardır muhtelemen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı