2500TL'ye kadar gamepad önerisi

Dostum ben almayın demedim ki bu fiyata alınabilecek en iyi kol dedim. Orijinalin yerini tutamaz dedim.
Dostum her bütçede farklı seçenekler var zaten ucuz olarak ultimate C modelini önerdik. Pahalı olan Ultimate 2.4G modeli de Xbox orjinal kolundan daha iyi mesela olay segment işi ki ayrıca 2000TL bandında olup Xbox 9. nesilden daha iyi olan çok fazla kolda var.

Dostum her bütçede farklı seçenekler var zaten ucuz olarak Ultimate C modelini önerdik. Pahalı olan Ultimate 2.4G modeli de Xbox orijinal kolundan daha iyi mesela olay segment işi ki ayrıca 2000TL bandında olup Xbox 9. nesilden daha iyi olan çok fazla kolda var.

Bu adam çok haklı. Jiroskop eksiğini Xbox inadına eklemiyor zaten. Paramız olmadığı için değil Xbox başka gamepadlerdeki tüm özellikleri karşılamadığı için almıyoruz.

Xbox 9.nesil gamepad kullandım 5 ay boyunca tüm tuşlar çok sesli axyb halay çekiyor yumuşacık rahatsız ediyor dpadde aynı şekilde bundan satıp yeni kontrolcü aldım yani elimdeyken beni WoW hissettirecek bir kalite göremedim kronik yay sorunuda mevcut.

Hocam burada kotu olduguna dair bir kanit paylasmamaniz ve iki kelimeyle ifade etmeniz cok komik. Mademki kotu bunu kanitlayiniz lutfen.

Arkadaş iyice saçmalamış burada fikir sorulmuş sana neden ispat etme kanıt sunma durumu olsun ki. Bende sevmiyorum hissiyatını. O yüzden 4 çakmadan sonra 3 adet orijinal kol aldım. Ve mümkün oldukça orijinal kullanıyorum. Yine olsa param olduğu sürece orijinal alırım.

Arkadaş iyice saçmalamış burada fikir sorulmuş sana neden ispat etme kanıt sunma durumu olsun ki. Bende sevmiyorum hissiyatını. O yüzden 4 çakmadan sonra 3 adet orijinal kol aldım. Ve mümkün oldukça orijinal kullanıyorum. Yine olsa param olduğu sürece orijinal alırım.
Dostum önerilen 8 bitdo dediğin senin burada 500-600TL verdiğin çakma kollar gibi değil zaten işi gamepad üretmek olan Xbox lisanslı ürünleri bulunan bir markanın ürünü o yüzden bilmeden boş yapanlara laf ediyoruz.

Ürün önerisi yaptik konu sahibinin işi hallolmus diye dusunuyorum. Ayrıca burdaki kotu marka algisini ve cin menseili belli basli urunlerin nasil xbox kontrolcusunden daha f/p olduğunu anlattim.

Xbox gamepad en iyisi diyenler kusura bakmasın ama ya bir halttan anlamıyor ya da başka gamepad kullanmamış.
Amazonda 1200tl+500 küsur vergi ile satılan bigbigwon bile xbox controllerin içinden geçer.
Şahsi tavsiyem ise biraz daha beklemen, ekleme yapman ve yeni çıkacak msi force gamepadı alman.
Beklemem ve bütçeyi yükseltemem dersen şuanda dünyadaki tartışmasız fiyat performans gamepadlar flydigi apex 3-4 ve vader 3. Bütçenede yakınlar ama banggooddan vb alman gerekli.
Ülkemizden almak istersen titreşim senin için önemli değilse Hyperx clutch öneririm, titreşim istiyorsan msi force gc30.
Bahsettiğim kolların hepsini deneyimlediğimi ve her komponentine kadar bildiğimi belirtmek isterim.
Eklemek isterimki 8bitdo ürünleride xboxtan iyidir, hall effect sensörler kullanıyorlar.

Dostum önerilen 8 BitDo dediğin senin burada 500-600TL verdiğin çakma kollar gibi değil zaten işi gamepad üretmek olan Xbox lisanslı ürünleri bulunan bir markanın ürünü o yüzden bilmeden boş yapanlara laf ediyoruz.

Dostum resmi Xbox sayfasını atar mısın Xbox destekli ise Microsoft Xbox sayfasında vardır tanıtımı. Ben bulamadım.

Dostum resmi Xbox sayfasını atar mısın Xbox destekli ise Microsoft Xbox sayfasında vardır tanıtımı. Ben bulamadım.

2 kol da Xbox iş birliğiyle üretildi.

Xbox konsola direk kablosuz bağlanıyordur destek var ise. Alıp denerim kolun biri gidici benim.

2 kol da Xbox iş birliğiyle üretildi.

Bunu telefon üzerinden her kol yapıyor. En dandik Çin malı da yapıyor. Xbox konsola direk bağlanması gerek. Dediğin gibi ise. Ben telefon ekranına görüntü verince sahte bütün kollar çalışıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı