250sr satılır mı?

g770

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bu yıl 250sr almak istiyorum, kullandıktan 1 yıl sonra falan satsam ya da daha kısa bir sürede bunu satmış olsam kullandığım için km artacak. Çin malı diye satarken sorun yaşar miyim? Aldığım fiyatın aşağısında mi satılır?

Son düzenleyen: Moderatör:
250 sr kaliteli motordur.

Kaliteli derken kalite olarak değil de tercih edilebilir manasında. İkinci el piyasası var, adı var, parçası var, sesi var, şekli karizma zaten taş gibi motor.

Alırsın 1 yıl sonra satmak istediğinde biraz alçak fiyat yaz hemen satarsın sıkıntı olmaz.

Kronik sorunlar ile uğraşman gerekebilir gıcırdama vardı bir de yağ şeyşi patlıyordu diye hatırlıyorum.

250CC kısmında ikinci el CBR 250 alabilirsin bak temiz modeller var 250sr fiyatına temiz CBR 250 bulabilirsin hem satması da kolay olur.

250 sr kaliteli motordur.

Kaliteli derken kalite olarak değil de tercih edilebilir manasında. İkinci el piyasası var, adı var, parçası var, sesi var, şekli karizma zaten taş gibi motor.

Alırsın 1 yıl sonra satmak istediğinde biraz alçak fiyat yaz hemen satarsın sıkıntı olmaz.

Kronik sorunlar ile uğraşman gerekebilir gıcırdama vardı bir de yağ şeyşi patlıyordu diye hatırlıyorum.

250CC kısmında ikinci el CBR 250 alabilirsin bak temiz modeller var 250sr fiyatına temiz CBR 250 bulabilirsin hem satması da kolay olur.

Ben şimdi 2025 de 2024 de aldığım fiyatın altına mı satacağım değerlenmesi lazım değil mi? Aldığım fiyata satsam yine bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı