250TL termal macun önerisi

Attığım linkin yorumlarında orijinal olduğunu söyleyenler olmuş kutudaki QR kodu taratıp bakmışlar. Almadan önce nasıl anlayabilirim orijinal mi değil mi diye?
Aldıktan sonra sizde QR okutarak taratın. Öyle anlayabilirsiniz. Trendyoldan alabilirsiniz. N11'den almayın.

Hepsiburada'da 200 TL olan ürünün aynısı Trendyol'da 300 TL.
Hepsiburadadan da alabilirsiniz. Dediğim gibi zamanında N11 üzerinden çok fazla çakması satılmıştı.

Kaç TL gibi bir artıştan bahsediyorsunuz ona göre artırabilirim bütçemi. Şu an için hazır param yok ve olan parayla hızlıca almak istiyorum zam gelme ihtimaline karşı.

Termal macun alacağım.
400TL bandında yeterli termal macunlar mevcut aşağıya birkaçını bırakıyorum.

500-600TL aralığında da kesinlikle bunu öneririm.

Hocam gram fiyata dikkat ederek alın.
MX-4: 72.25 TL/gr Link

Cooler Master MasterGel: 145 TL/gr Link
(Gramını belirtmemişler akıllılar, 1.5 ML yazmışlar zerre fikrim yok ne demek bu... 2.6g yazmış onu baz alıyorum bari...)

Thermal Grizzly: 379 TL/gr Link

Cryofuze (Benim önerdiğim): 264.5 TL/gr Link

Yani en kârlı gözüken her ne kadar MX-4 olsa da ben alırken de çok ortalama bir şey almak istemediğim için onu almamıştım, uzun ömürlü ve iyi iletken olmadıktan sonra ucuz almanın manası da olmuyor.

Hocam gram fiyata dikkat ederek alın.
MX-4: 72.25 TL/gr Link

Cooler Master MasterGel: 145 TL/gr Link
(Gramını belirtmemişler akıllılar, 1.5 ML yazmışlar zerre fikrim yok ne demek bu... 2.6g yazmış onu baz alıyorum bari...)

Thermal Grizzly: 379 TL/gr Link

Cryofuze (benim önerdiğim): 264.5 TL/gr Link

Yani en kârlı gözüken her ne kadar MX-4 olsa da ben alırken de çok ortalama bir şey almak istemediğim için onu almamıştım, uzun ömürlü ve iyi iletken olmadıktan sonra ucuz almanın manası da olmuyor.

Hocam çok teşekkür ederim ilgilendiğin için ellerine sağlık. Normalde MX4 alacaktım fiyatı uygun olduğundan ama farklı yerlerde birkaç kötü yorum daha gördükten sonra arkadaşımın da tavsiyesiyle Cooler Master MasterGel sipariş ettim. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.

400TL bandında yeterli termal macunlar mevcut aşağıya birkaçını bırakıyorum.

500-600TL aralığında da kesinlikle bunu öneririm.

Cooler Master aldım teşekkür ederim yardımınız için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı