HyperX Cloud III S Wireless vs SteelSeries Arctis Nova 5

Cloud 3 film dizi müzik için tatmin etmeyebilir ama ranked oyunlar için ideal bir ürün.

1763508093428.png

ChatGPT'ye atarsanız bana bunun değerlerini ver diye o şekilde daha rahat ayarlama yapabilirsin

Hyper X Cloud 3 S Wireless kullaniyorum. DTS in uygulaması var direkt microsoft store da ve tamamen bedava bu kulaklık için. Herhangi bir boğuklaşma yok. Gayet konforlu ve terletmeyen deri pedlere sahip. Gönül rahatlığıyla alabilirsin. Sarjı da günde en az 12-15 saat girdiğimde bile 1 hafta sürüyor.

Rank kasıyorum ve benim için en önemli şey sizce 5500 TL hangisine verilir sonradan pişman olmak istemiyorum çünkü.
Oyunlar icin pişman olmazsın. Piyasada bilinen markaların çoğunu denedim corsair, steelseriese göre gündelik kullanımda bana biraz yapay geldi sesleri, tiz ve oyun ağırlıklı olduğu icin o da.
Nova 5 de oyunlarda tam tamına konumu vermiyor ama çok yakın şekilde hissettiriyor.
Cloud 3 nokta atışı ayak sesi verdiğini düşün, nova 5 de o noktadan 3-5 cm capında buradan ses geliyor gibi yer belirtiyor.

SS'in daha üst bir modelini uzun süreler kullandım. Şu anda C3SW kullanıyorum. Hikaye bu kadar, kıssadan hisse :)
NOT: Jel pad alıp o şekilde kullanılması tavsiye edilir.

Hocam bende almayı düşünüyorum Warzone ve Apex tarzı çok fazla sesin olduğu oyunlarda ayak sesi rahat duyuluyor mu ve adamlar içeride mi dışarıda mı ya da hangi katta ne anlaşılıyor mu? Ek olarak jel ped linki var mı?

Hocam bende almayı düşünüyorum Warzone ve Apex tarzı çok fazla sesin olduğu oyunlarda ayak sesi rahat duyuluyor mu ve adamlar içeride mi dışarıda mı ya da hangi katta ne anlaşılıyor mu? Ek olarak jel ped linki var mı?
Hocam ben R6 gibi oyunlar oynuyorum, Apex vs oynamadım ama FPS oyunu göz önüne alındığında ben bundan iyisini görmedim. Doğru ayarlarla yine o oyunlarda da 1 numara olacaktır bence. Jel pad'i Temu'dan almıştım ben yazında ilk çıkan ürün.

Hocam ben R6 gibi oyunlar oynuyorum, Apex vs oynamadım ama FPS oyunu göz önüne alındığında ben bundan iyisini görmedim. Doğru ayarlarla yine o oyunlarda da 1 numara olacaktır bence. Jel Pad'i Temu'dan almıştım ben yazında ilk çıkan ürün.

O zaman bende sipariş geçeyim. Hangi uygulamaları kurmam lazım ve ayarlar nasıl olacak onu yazabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı