2590 TL'ye i5 4460 ve GTX 970 Tabanlı Sistem Toplama

Mustafa Ünal

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sizce eksikleri nedir? Yakın zamanda alınacak.

sff.png

Kasa olarak Thermaltake VERSA II seçmenizi öneririm. 500 W ama yeterli olur.

Kasa olarak Thermaltake VERSA II seçmenizi öneririm. 500 W ama yeterli olur.
Dediğiniz kasada kablo yönetim boşlukları bile yok.

Güç kaynağından kısıp zalman z3 alın bence.
Z3 ile seçtiğim kasanın ne gibi bir farkı var?

Eki Görüntüle 73010 Eksen'den baktım. Bu sistemde gayet uyumlu ve yeterli.

Eki Görüntüle 73011 Buda 2. seçenek.
Hem daha pahalı olmuş hem de kablo yönetim boşluğu olmayan kasa ve daha kötü güç kaynağı..

Bu sisteme anakart yetersiz kalmış gibi. Ekran kartınıda HOF olanı seçin.
Neden yetersiz kalsın? USB 3.0 desteği var anakartta, daha açık anlatır mısınız "yetersiz kalmış"'ı ?

Z3 ile seçtiğim kasanın ne gibi bir farkı var?
Z3 plus 4 fan ile geliyor (5 de olabilir). Vga boşluğu daha büyük ferah bir kasa. Tasarımı da oldukca şık bana kalırsa. Biraz daha para verip z3 plus almak çok daha mantıklı. Yaz da yaklaşıyor zaten hava akımı iyi olan bir kasa tercih edilmeli

H81 serisi PC Express 2.0 destekli ve eski nesil. Yeni nesil ekran kartları PC Express 3.0 kullanıyor. Ayrıca USB 3.0 anakartta var ama kasaya ek olacak soketi yok arka kısımda var. Kasanın önündeki USB 3.0 girişini kullanamazsınız.

Z3 plus 4 fan ile geliyor (5 de olabilir). Vga boşluğu daha büyük ferah bir kasa. Tasarımı da oldukca şık bana kalırsa. Biraz daha para verip z3 plus almak çok daha mantıklı. Yaz da yaklaşıyor zaten hava akımı iyi olan bir kasa tercih edilmeli
Benim seçtiğim kasayı araştırdınız mı?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı