2590 TL'ye i5 4460 ve GTX 970 Tabanlı Sistem Toplama

Dosya Ekleri

• 970 + i5 4460.png
    970 + i5 4460.png
    31,2 KB · Görüntüleme: 175
peki hocalar aşağıdaki sistem için ne dersiniz?(benimkinde monitör dahil 2800tl + 150-200 liralık güç kaynağı alınacak) @BaDeL pci 2.0 ile 3.0 arasında oyunlarda nerdeyse hiç fark yok diye biliyorum.
Bence sistem oldukca güzel olmuş. Asus H81M-D'nin Ön taraf USB 3.0 desteği yok. Bir sıkıntı oluşturmayacak ise gönül rahatlığı ile alabilirsiniz yinede.

Bu arada Zalman z5 hakkında bir kaç şey öğrenmek istersen
"::: Zalman, leading the world of Quiet Computing Solutions :::" Buraya bakabilirsin.

Bence sistem oldukca güzel olmuş. Asus H81M-D'nin Ön taraf USB 3.0 desteği yok. Bir sıkıntı oluşturmayacak ise gönül rahatlığı ile alabilirsiniz yinede.

Bu arada Zalman z5 hakkında bir kaç şey öğrenmek istersen
"::: Zalman, leading the world of Quiet Computing Solutions :::" Buraya bakabilirsin.

@Kazım İstanbullu hocam önde 3.0 olması benim için önemli değil.

Monitör nasıl sence? dvi bağlantısı olan bu fiyatlarda başka monitör bulamadım ben.

Son olarak şunu sorayım h97 anakartla h81 arasında oyunlarda bir fark olur mu?

@Kazım İstanbullu hocam önde 3.0 olması benim için önemli değil.

Monitör nasıl sence? dvi bağlantısı olan bu fiyatlarda başka monitör bulamadım ben.

Son olarak şunu sorayım h97 anakartla h81 arasında oyunlarda bir fark olur mu?
Valla abiciğim şöyle söyleyeyim. Mesela sen MSI H97 GAMING 3 adlı anakartı alırsan, o anakartın ses ve intarnet kartları çok daha kaliteli olacaktır. Msı h97 gaming 3 gibi bir anakart alırsan oyunlarda biraz daha rahat edersin. FPS artışı yapacağını düşünmüyorum ama Killer etharnet ve daha iyi bir ses kartı seni FPS oyunlarında 2-3 adım öne çıkaracaktır bence. Paranız yoksa h81 almanız herhangi bir sıkıntı çıkarmaz emin olun.

Monitör ise oldukca güzel kuşkunuz olmasın.

Bu arada şu konuyu incelemenizi isterim "Sinerji Bilgisayar Neden Yasaklandı? | Technopat Sosyal"

Valla abiciğim şöyle söyleyeyim. Mesela sen MSI H97 GAMING 3 adlı anakartı alırsan, o anakartın ses ve intarnet kartları çok daha kaliteli olacaktır. Msı h97 gaming 3 gibi bir anakart alırsan oyunlarda biraz daha rahat edersin. FPS artışı yapacağını düşünmüyorum ama Killer etharnet ve daha iyi bir ses kartı seni FPS oyunlarında 2-3 adım öne çıkaracaktır bence. Paranız yoksa h81 almanız herhangi bir sıkıntı çıkarmaz emin olun.

Monitör ise oldukca güzel kuşkunuz olmasın.

Bu arada şu konuyu incelemenizi isterim "Sinerji Bilgisayar Neden Yasaklandı? | Technopat Sosyal"
@Kazım İstanbullu fiyat çok artıyor o zaman. sağolun öneri için. ben sadece sipariş yapacağım, burda bir arkadaşa montajlatacam. illa o şirketten alınacak diye birşey yok. başka yerden de alabilirim. tekrar teşekkürler.

Sizin seçtiğiniz kasanın 31cm VGA boşluğu ve 165mm işlemci soğutucusu boyutu var. 2 adet fanla geliyor. Bence biraz daha para verip zalman z3 almak çok daha mantıklı.
Overclock yapmayacağım
Kasayı Zalman Z3 Plus olarak değiştirmenizi öneririm. Ayrıca ekran kartı HOF modeli alın.

Ve +80 Sertifikası olan bir güç kaynağı alın.
Aldığım güç kaynağı zaten 80+ bronz sertifikalı güç kaynağı Michael Sikkofield kardeş.

@_duman_58 ileriye dönük ve güncel olur ayrıca büyük ve güçlü ekran kartlarında arasıra farkediyor. Hatta sistem toplama videosunda bu konu geçiyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı