26.000 ₺ sistem önerisi

Anladım, tüm bilgiler için minnettarım. Son bir sorum olacak. Ben 2K oyun oynamak için 12400F DDR4 4060 Ti sistem almayı düşünüyordum. Bana 2K oyun oynamak için 25-26K bütçede nasıl bir bilgisayar alınması gerektiğini de öğretir misin?

Burada konu sahibine attığım 7500F ve 4060 ikilisini öneririm yine. Kartlarımız zaten 8 GB VRAM'e sahip, 2K çözünürlükte düz olmuş Ti olmuş o VRAM sınıra dayanacak biliyorsun.

4060 ile memnun kalmadığın döneme kadar gidersin. Bu artık 2 sene olur, 5 sene olur sana kalmış. Sonra o kartı satıyorsun artık sıfır çıkan bir kart olur, ikinci el olur canın ne isterse takıyorsun. Güncel kartlardan örnek verirsem 4070 Super olur, 7800 XT olur.

7500F'in 4060/4060 Ti'dan çok daha güçlü kartları besleyecek kapasitesi var. 2K'da da uzun ömürlü bir oyun deneyimi için 4060/4060 Ti'dan fazlasına ihtiyacın var.

Bu sebeple sen tabanını sağlam tut, ekran kartını günü geldiğinde yükseltmek zor değil. Bak ben 4070 kullanıyorum Ekim ayında daha 20 günlük kartı 17K'ya almıştım ikinci elden. O yüzden ekran kartına vermeyin odağınızı, ileride ne kartlar çıkacak, bugün servet eden kartlar ikinci elde bedava parasına bulunacak.

%1 low ve %0.1 low fps ne demek?

@kino Hocam merhabalar bu sistem sizce nasıl? Dün arkadaşın önerdiği intel sistem, ssdyi 1tb yapıp sipariş verme niyetindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…